2014-07-04 12:00:25
Φωτογραφία για «ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΚΑΜΠΕΛ»
Τελειωμό δεν έχουν τα αποθεωτικά σχόλια διεθνών ΜΜΕ για τον Τζόελ Κάμπελ!

Ο διεθνής Κοσταρικανός εξτρέμ πραγματοποιεί εκπληκτικές εμφανίσεις στο Μουντιάλ της Βραζιλίας οδηγώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στην προημιτελική φάση για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Εμφανίσεις, οι οποίες έρχονται ως... επιστέγασμα της τεράστιας κλάσης του, αλλά και ως συνέχεια της καταπληκτικής σεζόν που διέγραψε τη περασμένη περίοδο, φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού, με τον οποίο αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας και παράλληλα πανηγύρισε την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Με αφορμή την επικείμενη επιστροφή του 22χρονου αριστεροπόδαρου ποδοσφαιριστή στην Άρσεναλ, μετά τον περυσινό του δανεισμό στον Ολυμπιακό, η ιστοσελίδα «football-news» αναφέρθηκε στην περυσινή του θητεία στους ερυθρόλευκους.

«Παρότι ήταν πιθανό να επιστρέψει στην Premier League από πέρσι, ο 22χρονος βρέθηκε ξανά εκτός Άρσεναλ το προηγούμενο καλοκαίρι, αυτήν τη φορά για τους Έλληνες γίγαντες του Ολυμπιακού, όπου σκόραρε 8 γκολ σε 32 αγώνες κι, επίσης, εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη φάση των νοκ-άουτ του Champions League» αναφέρει σχετικά το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ