2014-07-04 20:24:50
Φωτογραφία για Ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα για δέκα μήνες στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ο αθλητικός δικαστής επέβαλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα, στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για δέκα μήνες. Ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων από τον «ισχυρό» άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος θα πληρώσει ακριβά τις δηλώσεις του μετά τον χαμένο τρίτο τελικό στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, με τον αθλητικό δικαστή να τον τιμωρεί για δέκα μήνες.

Αναλυτικά η απόφαση:

«1. Επιβάλλει στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ για πράξεις του Προέδρου της κ. Δ. Γιαννακόπουλου, που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, πρόστιμο 12.000,00€, μετά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. που διεξήχθη στις 29-5-2014 και κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ που διεξήχθη στις 4-6-2014.

2. Επιβάλλει στον κ. Δ. Γιαννακόπουλο Πρόεδρο της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για πράξεις του που δυσφημούν το άθλημα της καλαθόσφαιρας, συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά διάρκειας δέκα (10) μηνών για τους ως άνω αγώνες».

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΚΑΕ έμεινε έκπληκτος από την, εν λόγω, απόφαση, με τα σενάρια αποχώρησής του από την θέση του προέδρου να φουντώνουν. Άλλωστε, το είχε ξεκαθαρίσει σε συνέντευξη Τύπου, όταν και ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του Εξάστερου. Αυτό που αναμένεται να γνωστοποιηθεί είναι και η θέση που κρατήσει ο Παναθηναϊκός στο άκουσμα της είδησης του δεκάμηνου αποκλεισμού.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ