2014-07-05 07:46:07
Φωτογραφία για Τα πιο συχνά στυλιστικά λάθη του καλοκαιριού που κάνει ένας άντρας!
Ο καύσωνας έχει μπει για τα καλά και το στυλ σου έχει αλλάξει για τα καλά, όμως είσαι σίγουρος ότι δεν κάνεις κάποιο από τα παρακάτω λάθη που σου στοιχίζουν στυλιστικούς πόντους;

1. Οι σαγιονάρες, τα σανδάλια και οτιδήποτε αφήνει τα δάχτυλα των ποδιών σε κοινή θέα είναι μια χαρά για την παραλία. Στο κέντρο της πόλης απαγορεύονται. Ελπίζουμε ότι την κάλτσα μέσα από αυτά, σε στυλ χαρωπός Βρετανός τουρίστας, μπορούμε να την αφήσουμε ασχολίαστη.

Τα perfect σημάδια που δείχνουν αν έχεις στυλ!

2. Τα κοντομάνικα πουκάμισα θυμίζουν κάτι από τη γενιά της Μεταπολίτευσης. Δεν φοριούνται με τίποτα. Εκτός και αν αναβιώνεις το στυλ του Αριστοτέλη Ωνάση.

3. Προσοχή στα πολλά χρώμτα και πολύ περισσότερα στα πολλά σχέδια. Αν τρία χρώματα που δεν ταιριάζουν μεταξύ τους είναι εφιάλτης, δύο διαφορετικά καρό είναι ότι πιο άσχημο θα μπορούσες να επιλέξεις. Αν δεν είστε σίγουροι, εμπιστευθείτε τον χρυσό κανόνα του δύο: δύο χρώματα, ή ένα σχέδιο και μια μονοχρωμία.


4. Το σωστό μήκος T-shirt είναι αυτό που τελειώνει περίπου στη μέση του φερμουάρ του παντελονιού. Οτιδήποτε κοντύτερο θα αποκαλύπτει μεγαλύτερο μέρος της κοιλιάς απ' όσο θα έπρεπε κάθε φορά που θα κινείστε, και οτιδήποτε μακρύτερο απλά θα φαίνεται παράξενο. Ό,τι και αν κάνετε, αντισταθείτε στον πειρασμό να «σφηνώσετε» ένα μακρύ μπλουζάκι μέσα στο τζιν.

5. Τα σορτς και οι βερμούδες είναι ενδημικά της παραλίας είδη. Η έννοια της παραλίας εδώ περιορίζεται στο κολύμπι και την ηλιοθεραπεία, και τις βραδινές εξόδους σε μπαρ και club που τυγχάνει να βρίσκονται σε κάποιον παραλιακό δρόμο. Αν έχετε περάσει τα όρια της ενηλικίωσης, δεν είστε δίπλα στη θάλασσα, και δεν κυκλοφορείτε με σανίδα του σερφ, η βερμούδα δεν έχει καμία θέση στην γκαρνταρόμπα σας, ειδικά αν σας έρθει να τη φορέσετε μέσα στην πόλη και στο γραφείο!

6. Μετά τα προαναφερθέντα όρια, το μόνο αποδεκτό καπέλο για ένα ανδρικό κεφάλι είναι εκείνο του Παναμά. Αν η ονομασία δε σας λέει κάτι, ψάξτε το εδώ ή αναζητήστε τη σκιά ενός δέντρου ή μιας ομπρέλας.

7. Το μαγιό σας πρέπει να είναι τύπου σορτς, και τουλάχιστον μέχρι τη μέση του μηρού.
perfect5.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ