2014-07-05 15:11:00
Φωτογραφία για Πάτρα: Μόνο αν ο Κούγιας πληρώσει το χρέος των 90.000 ευρώ συζητάμε επιστροφή της ομάδας στην Αγυιά, λέει η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή
Η Ερασιτεχνική Παναχαϊκή είναι διατεθειμένη να μπει σε συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Αλέξη Κούγια, για την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Αγυιάς, μόνο υπό την προϋπόθεση να εξοφληθεί άμεσα η οφειλή των 90.000 ευρώ που διατηρεί η ΠΑΕ προς την Ερασιτεχνική.

Μετά τον Πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκο Ράπτη που μίλησε χθες το μεσημέρι στο thebest.gr, τοποθετούμενος στην ανακοίνωση – αναδίπλωση του κ. Κούγια και ο Γενικός Γραμματέας της ΠΓΕ Δημήτρης Τσαούσογλου, σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι η διοίκηση της Ερασιτεχνικής δεσμεύεται από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των μελών της σύμφωνα με την οποία θα επιτραπεί στην ΠΑΕ η χρήση των εγκαταστάσεων της Αγυιάς μόνο υπό τον όρο της εξόφλησης της οφειλής των 90.000 ευρώ.

Ο κ. Τσαούσογλου μάλιστα άφησε αιχμές κατά του κυρίου Κούγια λέγοντας ότι αφού αναζήτησε «στέγη» στην Καλαμάτα, στον Άρη και στο Αιγάλεω και αφού «έφαγε πόρτα» από όλες τις πιθανές ομάδες που θα μπορούσε ν’ αναλάβει, αποφάσισε να παραμείνει στην Παναχαϊκή.

Πάντως, και στις τάξεις των οπαδών της ομάδας το κλίμα είναι πλέον εξαιρετικά αρνητικό και μάλλον μη αναστρέψιμο για τον κύριο Κούγια, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, και θα έχει ενδιαφέρον να φανεί υπό ποιες συνθήκες θα υπάρξει μια νέα «συνύπαρξη», έστω και προβληματική, Κούγια – Παναχαϊκής- οπαδών και φορέων της πόλης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ