2014-07-05 15:31:19
Φωτογραφία για Πάτρα: Εγγραφές στις σχολές μαθητείας ΕΠΑ.Σ - ΣΕΚ ΟΑΕΔ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ 2013-14

1. Τεχνίτης Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας είκοσι πέντε (25) µαθητές-τριες

2. Τεχνίτης Μηχανικός Αυτοκινήτων µοτοσυκλετών και

Μηχανών Θαλάσσης είκοσι πέντε (25) µαθητές-τριες

∆ΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ στις ΣΕΚ έχουν οι νέες και οι νέοι που:

1) Κατέχουν Απολυτήριο Γυµνασίου (είναι απόφοιτοι της υποχρεωτικής τυπικής εκπαίδευσης).

2) Έχουν γεννηθεί τα έτη 1994 έως 1999 ( ηλικίας 15 έως 20 ετών).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι – ες θα πρέπει να υποβάλουν στη ΣΕΚ προτίµησής τους ΑΙΤΗΣΗ, σύµφωνα µε το συνηµµένο υπόδειγµα, από 4/7/2014 έως και 18-7-2014 και από 25-8-2014 έως 30-9-2014.

∆ιευκρινίζουµε ότι:

1. Εάν κατά την ως άνω περίοδο υποβολής αιτήσεων προκύψει αριθµός αιτήσεων υποψηφίων µεγαλύτερος του προβλεποµένου από την εγκύκλιο αριθµού, τότε θα ακολουθήσει διαδικασία επιλογής και έκδοσης αποτελεσµάτων, µετά από µοριοδότηση συγκεκριµένων κριτηρίων. Σ’ αυτή την περίπτωση όλοι οι επιπλέον των επιτυχόντων υποψήφιοι θεωρούνται ως επιλαχόντες.


2. Εάν κατά το ως άνω διάστηµα δεν έχει επιτευχθεί συµπλήρωση του προβλεποµένου αριθµού εισακτέων, τότε όλοι οι υποψήφιοι εγγράφονται χωρίς επιλογή

∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι υποψήφιοι µαθητές οφείλουν να καταθέσουν στη ΣΕΚ προτίµησής τους τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Α. Αίτηση Επιλογής Υποψηφίου στην οποία, εκτός των άλλων στοιχείων, αναγράφεται και η σειρά προτίµησης των προσφεροµένων ειδικοτήτων. Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωµα να επιλέξει µέχρι δύο (2)

ειδικότητες σε δύο το πολύ ΣΕΚ.

Β.Τίτλος Σπουδών, Φωτοαντίγραφο Απολυτηρίου Γυµνασίου.

Γ. Πιστοποιητικό γέννησης ∆ήµου ή Κοινότητας, ή φωτοαντίγραφο ταυτότητας.

Σηµειώνουµε, ότι για την τελική εγγραφή, θα πρέπει να κατατίθεται πιστοποιητικό γέννησης, το οποίο µπορεί να αναζητηθεί και αυτεπάγγελτα από την Υπηρεσία.

∆. Επίσηµα έγγραφα, (όπως καθορίζονται στην παράγραφο «ΜΟΡΙΟ∆ΟΤΗΣΗ»), ή φωτοαντίγραφά τους, που να αποδεικνύουν τα δηλωθέντα από τον υποψήφιο στην αίτησή του, σχετικά µε την οικογενειακή, κοινωνική και οικονοµική του κατάσταση.

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ∆ΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ: Α , Β και Γ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Στις 3/10/2014 θα δηµοσιοποιηθούν οι πίνακες κατάταξης και οι πίνακες των αποκλειοµένων, οι οποίοι θα περιλαµβάνουν το συνολικό αριθµό µορίων κάθε υποψηφίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Μετά την έκδοση των αποτελεσµάτων, αλλά και στην περίπτωση, κατά την οποία έχουν υποβληθεί µέχρι 25 αιτήσεις, θα πραγµατοποιηθούν – εντός 5 εργασίµων ηµερών (δηλαδή από 6/10/2014 έως 10/10/2014) – οι επίσηµες εγγραφές των επιτυχόντων µαθητών και θα ολοκληρωθούν µε την υπογραφή του Ατοµικού τους ∆ελτίου.

* ΠΡΟΣΟΧΗ *

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : « Τεχνίτης Ζαχαροπλαστικής και Αρτοποιίας»

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :

ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣΠΑΡΑΣΙΤΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΠΡΑΝΩΝΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ

ΜΕ ΤΙΣ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗ ΕΠΑ.Σ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ.

ΣΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ