2014-07-06 02:28:11
Φωτογραφία για ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ... «ΜΑΤΙΕΣ» ΣΤH SUMMER LEAGUE
Ο Ποπς Μενσά Μπονσού σε αγωνιστικό επίπεδο ήταν εξαιρετική επιλογή, αλλά τα γόνατα και η μέση του δεν του επέτρεψαν να ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Σον Τζέιμς είναι μια παρεμφερής περίπτωση, καθώς ενώ είναι σπουδαίος παίκτης έχει χάσει το μεγαλύτερο μέρος της περσινής σεζόν με την Μακάμπι.

Γι' αυτό το λόγο, λοιπόν, στο Λιμάνι έχουν αρχίσει πλέον να κοιτάζουν και τις λίστες από το ΝΒΑ, καθώς στην ευρωπαϊκή αγορά μοιραία οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Ήδη σήμερα (5/7) ξεκίνησε το σάμερ-λιγκ του Ορλάντο και την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το σάμερ-λιγκ του Λας Βέγκας. Σε αυτά θα αγωνισθούν αρκετοί παίκτες που δεν θα κερδίσουν συμβόλαιο με ομάδα του ΝΒΑ και οι ερυθρόλευκοι θα βρίσκονται σε θέση αναμονής.

Από κει και πέρα, στο θέμα του περιφερειακού δεν υπάρχει εξέλιξη με τον Κάρλον Μπράουν, ενώ σε εκκρεμότητα είναι και το θέμα του Πέτγουεϊ, για τον οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να αποφασίσει ως τις 20 Ιουλίου.

Το πιθανότερο αυτή την στιγμή είναι ότι θα συνεχίσει μαζί του, αλλά πάντα τσεκάρει την αγορά μήπως και βρει κάποιο καλύτερο 4άρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ