2014-07-06 09:28:20
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ;
Νέα δεδομένα φαίνεται πως προκύπτουν στην υπόθεση του Τόμας Ντε Βινσέντι.

Μετά την διαφωνία που υπήρξε στο οικονομικό κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων των ανθρώπων του ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό στον οποίο και ανήκει ο 26χρονος Αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα ΜΜΕ της Κύπρου η πλευρά του ποδοσφαιριστή δείχνει διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές της απαιτήσεις.

Ο Ντε Βινσέντι, ο οποίος δεν λογίζεται στα αγωνιστικά πλάνα του Μίτσελ θέλει να παρατείνει την θητεία του στους πρωταθλητές Κύπρου, με τη φανέλα των οποίων πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην διάρκεια του εξαμήνου που αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού από τους ερυθρόλευκους.

Όπως τονίζει ο Τύπος στο «Νησί της Αφροδίτης» ο Αργεντίνος σε επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ τους ξεκαθάρισε ότι δείχνει διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για την παραμονή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το θέμα χειρίζεται ο μάνατζερ του παίκτη, στον οποίο τόνισε ο κυπριακός σύλλογος ότι το θέμα πρέπει να κλείσει σύντομα, διότι πλησιάζουν και τα προκριματικά του Champions League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ