2014-07-06 10:19:28
Φωτογραφία για Η μεγάλη αγωνία της Φαίης στην Κυλλήνη!
Τις εντυπώσεις έκλεψε η Φαίη Σκορδά με την επιστροφή της στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει, δείχνοντας να είναι στην καλύτερή της φάση. Μπορεί όσο η εκπομπή της βρισκόταν στον αέρα, το χαμόγελο να μην έφευγε ούτε λεπτό από το πρόσωπό της, όμως μόνο εκείνη γνωρίζει τις προσπάθειες που κατέβαλε προκειμένου να βάλει στην άκρη αυτά που τη βασανίζουν.

Τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, η Φαίη επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μόλις 40 ημέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, κρύβοντας καλά τους προβληματισμούς της. Γνωρίζοντας πως όλοι περίμεναν πώς και πώς να δουν την επιστροφή της στην TV, είχε μεγάλο άγχος προκειμένου να εντυπωσιάσει με τη σιλουέτα της. Άλλωστε το γεγονός πως η εκπομπή έβγαινε από ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό όπως το «Kyllini BeachResort» στην Κυλλήνη, δεν της επέτρεπε να εμφανιστεί με παραπανίσια κιλά. Μπορεί τελικά να εισέπραξε τα πιο κολακευτικά σχόλια για τη σούπερ σέξι εμφάνισή της, όμως το άγχος της δεν κόπασε.


Έχοντας στην Κυλλήνη και τους δύο γιους της, η παρουσιάστρια δεν σταμάτησε λεπτό να ανησυχεί για εκείνους. Η αγωνία της μάλιστα κορυφώθηκε όταν ο Δημητράκης πέρασε κολικούς. Βλέποντας τον μικρό να κλαίει από τους πόνους, η Φαίη ξαγρυπνούσε στο πλευρό του, ενώ φρόντιζε να ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες του παιδίατρου. Τι και αν κατά τη διάρκεια των εκπομπών φαινόταν χαλαρή και ευδιάθετη, σε κάθε διάλειμμα έτρεχε δίπλα τους για να δει τι κάνουν.

Αυτό που κυρίως ενδιέφερε τη Φαίη, ήταν να παρατηρήσει τη συμπεριφορά του τρίχρονου Γιάννη απέναντι στον αδελφό του, κάτι που την απασχολούσε πολύ και στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θέλοντας να αποφύγει τις ζήλιες και τις γκρίνιες του πρωτότοκού της, η Φαίη προσπαθούσε συνέχεια να κρατά τις ισορροπίες, παρότι ένα νεογέννητο απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Έτσι όση ενέργεια της απέμενε φρόντιζε να τη διοχετεύει στον «πασά» της όπως αποκαλεί τον Γιάννη, δείχνοντας με κάθε τρόπο την αδυναμία που του έχει.

Σαν να μην έφταναν όμως οι έγνοιες για τα παιδιά της, στη λίστα με τις ανησυχίες της προστέθηκε και η περιπέτεια υγείας του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση. Για κάποιες μέρες σήκωσε πυρετό και είχε τάσεις για εμετό, με αποτέλεσμα να χρειάζεται και εκείνος τη φροντίδα της Φαίης. Η Σκορδά όμως πάνω από όλα είναι μια άψογη επαγγελματίας και έτσι δεν άφησε τις έγνοιες να την καταβάλλουν. Ξέρει πως με την είσοδο του νέου μέλους στην οικογένεια θα χρειαστεί ένα διάστημα προσαρμογής, γι’ αυτό απλά κάνει υπομονή Φύλακας άγγελος ο μπαμπάς της

Όπως παραδέχεται η Φαίη, οι δέκα μέρες που έμεινε στην Κυλλήνη μόνο εύκολα δεν θα περνούσαν αν δεν είχε δίπλα της διαρκώς τον πατέρα της Δημήτρη Σκορδά. Εκείνος όχι μόνο φρόντιζε τα εγγόνια του όση ώρα η Φαίη και ο Γιώργος παρουσίαζαν την εκπομπή, αλλά ήταν αυτός που καθησύχαζε την κόρη του κάθε φορά που την έπιανε πανικός εξαιτίας των θεμάτων που προέκυπταν. Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της και δεν διστάζει να τον ευχαριστεί για τη στήριξή του δημόσια σε κάθε ευκαιρία.

Πηγή: athensmagazine
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ