2014-07-06 16:26:26
Φωτογραφία για Η Κάτια Μακρή θυμίζει πώς… την πάτησε το ΠΑΣΟΚ με τη “δεξιά παρένθεση”
Με παρέμβασή της στη “Real News”, σε συνέχεια της αποκάλυψης της εφημερίδας για την εισήγηση που... έχει καταθέσει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης στον Αντώνη Σαμαρά περί πρόωρων εκλογών το φθινόπωρο, με στόχο μια “παρένθεση ΣΥΡΙΖΑ” στην εξουσία, και την εκ νέου προσφυγή στις κάλπες την άνοιξη του 2015, η Κάτια Μακρή θυμίζει το… ιστορικό αυτογκόλ του ΠΑΣΟΚ, όταν στις εκλογές του 2004 στελέχη του Κινήματος όπως ο Κώστας Λαλιώτης πίστευαν ότι θα μπορούν να “παίξουν” με τον ίδιο τρόπο με τη Νέα Δημοκρατία.

Όπως σημειώνει η Κάτια Μακρή, το σενάριο Λαλιώτη ήταν ότι το ΠΑΣΟΚ θα προκαλούσε εκλογές στις αρχές του 2005, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, και ποντάροντας στο ότι η Νέα Δημοκρατία θα τα είχε κάνει… θάλασσα στη διακυβέρνηση του τόπου, στο διάστημα μετά τις εκλογές του Μαρτίου του 2004.

Φυσικά, όπως θυμίζει η Κάτια Μακρή, η σαρωτική επικράτηση της ΝΔ στις εκλογές του Μαρτίου του 2004, υποχρέωσε το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει τον Κάρολο Παπούλια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας το 2005, και η “δεξιά παρένθεση” κράτησε… 5 1/2 χρόνια.

“Η κυβέρνηση πρέπει να σοβαρευτεί και να κάνει τη δουλειά της. Τα παιχνίδια εγγυώνεται μόνο ότι κανένα σενάριο αριστερής παρένθεσης δεν θα λειτουργήσει”, τονίζει η Κάτια Μακρή με την παρέμβασή της στη σημερινή “Real News”. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ