2014-07-07 07:45:06
Φωτογραφία για «Flores del Alma» από την Patras Tango Academia, στο κατάμεστο Συνεδριακό - Δείτε φωτο
Μία ακόμη υπέροχη χρονιά για την Patras Tango Academia, επισφραγίστηκε με ένα δημιουργικό και πλημμυρισμένο από συναισθήματα χοροθέατρο, που ξεδίπλωσε «Τα λουλούδια της ψυχής» μαθητών, χορευτών και δασκάλων της Σχολής, στην κατάμεστη από κόσμο μεγάλη αίθουσα του Συνεδριακού και Πολιτιστικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επρόκειτο για ένα πρωτότυπο μουσικοχορευτικό ταξίδι tango σε χορογραφίες της Ειρήνης Φιλίππου, που υπό τον γενικό τίτλο «Flores del Alma», αποτέλεσε την καθιερωμένη ετήσια παράσταση της Patras Tango Academia, με αφορμή τη λήξη της τρέχουσας εκπαιδευτικής περιόδου.

Τα όμορφα και τα άσχημα της ζωής, τα σκοτεινά και τα φωτεινά, τα αισιόδοξα και τα απαισιόδοξα, τα μυστικά και τα φανερά, ήσαν οι αντίρροπες εκφάνσεις της καθημερινότητας, τις οποίες ανέδειξε με τρόπο υπερβατικό η χορογραφία.

Πότε ανθίζουν και πότε μαραίνονται και η ζωή διαγράφει τους κύκλους της: Αγάπη, θλίψη, χαρά, εγκατάλειψη, ομορφιά, ευτυχία, απόρριψη, αναγέννηση και αισιοδοξία, όλα υπηρετώντας τελικά τη μαγεία της ζωής και το ίδιο το μέλλον μας.

Στο τέλος η απάντηση σε όλα αυτά τα ερωτήματα, ήρθε αυτονόητη: Ας μην ξεχνάμε να φροντίζουμε τα λουλούδια της ψυχής μας, τα «Flores del Alma»!
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ