2014-07-07 14:34:09
Φωτογραφία για Στο απυρόβλητο η νυχτερινή διασκέδαση την καλοκαιρινή περίοδο λόγω ανύπαρκτων φορολογικών ελέγχων
Διακοπές θα κάνουν οι εφοριακοί και φέτος το καλοκαίρι. Τι κι αν η φορολογική ασυδοσία των ιδιοκτητών των νυχτερινών κέντρων παίρνει τερατώδεις διαστάσεις…Οι εφοριακοί θα χτυπούν κάρτα μέχρι τις 10 το βράδυ.

Οι φορολογικοί έλεγχοι θα γίνονται έως τις 10 το βράδυ και αγαπημένοι προορισμοί τους θα είναι τα εστιατόρια και οι παραλίες, που παρέχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Βέβαια, το Υπουργείο Οικονομικών προσπάθησε να υπερισχύσουν οι προληπτικοί έλεγχοι επιστρατεύοντας εφοριακούς στη νυχτερινή διασκέδαση, τελικά όμως δεν τα κατάφερε.

Μέχρι στιγμής η απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών, και συγκεκριμένα η απόφαση της νέας Γενικής Γραμματέως Δημοσίων Εσόδων, Κατερίνας Σαββαΐδου, είναι η απαίτηση από όλες τις εφορίες της χώρας να διαθέσουν τουλάχιστον έναν υπάλληλο, ο οποίος θα εγκατασταθεί προσωρινά την καλοκαιρινή περίοδο σε μια τουριστική περιοχή για να έχει τον έλεγχο των φορολογικών πεπραγμένων.


Όπως αναφέρεται και στο euro2day, όσοι εφοριακοί υπάλληλοι ενδιαφέρονται να διενεργήσουν προληπτικούς ελέγχους σε τουριστικές περιοχές, θα πρέπει να δηλώσουν αίτηση συμμετοχής έως σήμερα στην υπηρεσία τους.

Οι εφοριακοί υπάλληλοι θα αποσπαστούν στις εφορίες των περιοχών:Σύρου, Ρόδου, Πάτρας, Πολυγύρου, Καβάλας, Χαλκίδας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Βόλου και Πύργου.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε πως από κάθε μεγάλη Δ.Ο.Υ θα πρέπει να αποσπαστεί ένας ελεγκτής. Οι αποσπάσεις αυτές θα διαρκέσουν για όλο το διάστημα της καλοκαιρινής περιόδου, ενώ έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την ενίσχυση του φοροελεγκτικού μηχανισμού στις τουριστικές περιοχές. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ