2014-07-07 20:23:30
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΒΑΡΙΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!
Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Δημήτρης Αγραβάνης του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στο Ευρωμπάσκετ Νέων στην Κρήτη, για το θέμα της ασφάλισης των παικτών, καθώς και για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής φόργουορντ των ερυθρόλευκων είναι από τα βασικά στελέχη της εθνικής Νέων και στις δηλώσεις του είπε:

«Είμαι χαρούμενος που ο Ολυμπιακός βρήκε την λύση για να είμαστε εμείς εδώ εξασφαλισμένοι και να παίξουμε εκ του ασφαλούς, χωρίς να έχουμε άλλα θέματα στο μυαλό μας. Είναι τιμή για εμάς να παίζουμε για την Ελλάδα να φοράμε το εθνόσημο και θα δώσουμε το 100%».

Για την πρώτη του χρονιά στον Ολυμπιακό: «Η χρονιά στον Ολυμπιακό ήταν σημαντική. Δουλέψαμε καλά με τους γυμναστές και τους προπονητές, πήραμε σουτ σε μερικά παιχνίδια. Είναι μοναδικό το να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο και σου δίνει ώθηση να συνεχίσεις να δουλεύεις».

Για τη σημασία των οικογενειακών «διπλών»: «Έχουν μεγάλη σημασία τα οικογενειακά διπλά. Εκεί δουλεύει ο παίκτης, εκεί βελτιώνεται και εκεί βελτιώνει και τον συμπαίκτη σου».


Για το Ευρωμπάσκετ Νέων του 2009: «Για εμάς η φουρνιά των 90ρηδων αποτελεί ένα πρότυπο. Όλα τα παιδιά ήταν μια παρέα και κατάφεραν να πετύχουν πολύ σπουδαία πράγματα. Σε τέτοιες διοργανώσεις όταν μια ομάδα πετυχαίνει τους στόχους της ο κάθε ένας παίκτης κερδίζει πολλά πράγματα. Είναι ομαδικό άθλημα και ομαδική η διάκριση».

Για την απώλεια του Παπαπέτρου και την Εθνική Νέων: «Η απώλεια του Ιωάννη, δεν καλύπτεται εύκολα. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα οι υπόλοιποι 11, να παίζουμε για ένα λόγο παραπάνω, για τον Ιωάννη. Πρώτος στόχος είναι οι 12, μετά η 8αδα και μετά ότι γίνει. Η ομάδα μας έχει κάποιες αρχές στην άμυνα κα στηριζόμαστε σε αυτή. Θέλουμε να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και στο τρανζίσιον να πετύχουμε κάποια καλάθια».

Για τον Κώστα Μίσσα: «Ο κόουτς ξέρει πολύ καλά να διαχειρίζεται κάθε μορφής πίεση. Το θέμα είναι να είμαστε υγιείς και να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας».

Για το αν είναι οι νεότεροι είναι έτοιμοι να «σηκώσουν» τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Ήταν σημαντική εμπειρία ο πρώτος χρόνος. Ο Ολυμπιακός έχει βαριά φανέλα και οι νέοι είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη. Δουλεύουμε κάθε μέρα κάνουμε ότι λένε οι προπονητές μας και η ώρα πλησιάζει».

Για το πόσο ανάγκη έχουν την παρουσία του κόσμου στο Ευρωμπάσκετ της Κρήτης:«Χρειαζόμαστε τον κόσμο, παίζει σημαντικό ρόλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ