2014-07-07 21:32:27
Φωτογραφία για Ποια είναι τα πιο απίθανα πράγματα τα οποία επιβάτες προσπάθησαν να περάσουν σε πτήση
Το «Τρελό σαββατοκύριακο στου Μπέρνι» είναι μεν μία ταινία που έκανε επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του '80,

αλλά φαίνεται πως κάποιοι εμπνέονται ακόμη από αυτή. Κάπως έτσι, δύο κυρίες προσπάθησαν να κάνουν check in σε ένα πτώμα το 2010, προσποιούμενες πως ο ηλικιωμένος κύριος που καθόταν στο καροτσάκι απλά κοιμόταν, φορώντας γυαλιά ηλίου. Και δικαιωματικά μπήκαν στη λίστα με τις πιο τρελές ιστορίες σε αεροδρόμιο.

Η εταιρεία Jetcost έφτιαξε την κορυφαία πεντάδα των πραγμάτων που προσπάθησαν να περάσουν σε ένα αεροπλάνο οι επιβάτες. Και οι κυρίες με το πτώμα, που θύμισαν την ταινία στην οποία δύο εργαζόμενοι περιφέρουν το πεθαμένο αφεντικό τους επί ένα σαββατοκύριακο για να κρύψουν το θάνατό του, ήταν βέβαια κοντά στην κορυφή της λίστας. Παραδόξως όμως, βρέθηκαν μόλις στο νο5!

Ο καλύτερος όλων ήταν ένας Κινέζος, ο οποίος προσπάθησε να ταξιδέψει με μία χελώνα μέσα σε ένα χάμπουργκερ! Ο κ
. Λι επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το Πεκίνο, από την πόλη Γκουανγκζού, το 2013. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας παρατήρησαν κάτι περίεργο στη βαλίτσα του, όταν την πέρασαν από ακτίνες «Χ» και διαπίστωσαν ότι ο Κινέζος είχε κρύψει μία χελώνα. Η απάντησή του; «Δεν είναι χελώνα, είναι ένα απλό χάμπουργκερ, δεν υπάρχει κάτι άλλο να δείτε!», αλλά προφανώς δεν τους έπεισε.

Ενας Αμερικανός από την άλλη αποφάσισε να καταστρέψει την αθώα εικόνα του Μίκι Μάους. Και για αυτό έκρυψε όπλα μέσα σε ένα λούτρινο με τη μορφή του πιο διάσημου ποντικού. Βέβαια, στην ασφάλεια τον πήραν... χαμπάρι και έθεσαν υπό κράτηση τόσο τον ίδιο, όσο και τον τετράχρονο γιο του, στον οποίο ανήκε ο Μίκι! Μετά από λίγο όμως τους επέτρεψαν να φύγουν για το Ντιτρόιτ, καθώς θεώρησαν ότι δεν αποτελούσαν απειλή.

Στην τρίτη θέση αυτής της περίεργης λίστας είναι μία γυναίκα από τη Νότια Κορέα, η οποία επίσης έκρυβε κάτι, αλλά στο στόμα της: γυρίνους! Οταν εκείνη προσπάθησε πέρυσι να επιβιβαστεί έχοντας μαζί της ένα μπουκάλι με υγρό, οι υπεύθυνοι ασφαλείας της είπαν ότι έπρεπε να το πιει ή να το πετάξει. Η γυναίκα επέλεξε το πρώτο, αλλά οι φύλακες παρατήρησαν ότι δεν κατάπιε το περιεχόμενο του μπουκαλιού. Οταν την ανάγκασαν να το φτύσει, διαπίστωσαν πως ήταν γεμάτο γυρίνους! Εκείνη είπε ότι της τους είχε δώσει ένας φίλος και δεν ήθελε να τους χάσει, αλλά προφανώς απέτυχε.

Κάποιος άλλος όμως το παράκανε. Ηταν ένας Αμερικανός, που έκρυψε επτά φίδια και τρεις χελώνες στο παντελόνι του, το 2011. Ηθελε να ταξιδέψει με αυτά από το Μαϊάμι στη Βραζιλία, αλλά η όμορφη παρέα του τελικά έμεινε πίσω.

Πηγή: iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ