2014-07-07 23:13:37
Φωτογραφία για ΤΑ... ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΙΤΣΕΛ
O Mίτσελ έκανε την πρώτη του αρκετά μεγάλη ομιλία της σεζόν στο Ζέεφελντ μιλώντας για περίπου επτά λεπτά στους παίκτες του.

Ο Ισπανός τεχνικός θέλει να γνωριστεί όσο γίνεται καλύτερα αλλά και όσο το δυνατόν πιο σύντομα με τα νέα πρόσωπα της ομάδας που δεν είναι και λίγα. Παρουσία των δύο συνεργατών του, Ραφαέλ Αλκόρτα και Αντώνη Νικοπολίδη αλλά και των Μουρίκη και Ράντου ο Μίτσελ έδωσε μία πρώτη εικόνα για το τι ζητά από τους παίκτες του.

Ο ίδιος εξάλλου πίστευε και συνεχίζει να πιστεύει πολύ στο ρόστερ του Ολυμπιακού και τους παίκτες του γενικότερα. Με αυτόν τον τρόπο ήθελε να λειτουργήσει ενωτικά ενόψει της νέας χρονιάς καθώς όλοι έχουν τους ίδιους σκοπούς στην ομάδα. Μίλησε στους παίκτες του για περίπου 7 λεπτά με εκείνους να δίνουν μεγάλη προσοχή ενώ αναφέρθηκε και στο προπονητικό πρόγραμμα που θα επακολουθούσε.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι σε πρώτη φάση δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα αγωνιστικής φύσεως. Όσοι ταξίδεψαν με την ομάδα στο Ζέεφελντ έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση που κράτησε περίπου 55 λεπτά και είχε αρκετά μεγάλη ποικιλία ασκήσεων που είχαν να κάνουν κυρίως με το πρέσινγκ και το σωστό πάσινγκ γκέιμ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ