2014-07-08 04:51:05
Φωτογραφία για Πασίγνωστο μοντέλο αποκαλύπτει: «Και κυτταρίτιδα έχω και ραγάδες και ρυτίδες και άσπρες τρίχες έχω και τα μαλλιά μου βάφω συχνά»
Το πασίγνωστο μοντέλο μίλησε στο Εγώ weekly, για την απόφασή της να παντρευτεί, αν και ήταν κατά του γάμου, τα ελαττώματα που έχει στο σώμα της, αλλά και τον χαμό της μητέρας της που την έχει σημαδέψει και την πονά μέχρι σήμερα.

Η Ρέα Τουτουνζή, παραδέχτηκε τους λόγους που άργησε, όπως λέει, να παντρευτεί και να κατασταλάξει προσωπικά: «Ήμουν άνθρωπος που δεν πίστευε πολύ στον γάμο, ως τελετή, σαν ένα είδος συμβολαίου. Αν παρατηρήσετε, ωστόσο, τις σχέσεις μου, ήταν πάντα μεγάλες. Τέσσερα, επτά, έξι χρόνια... Δεν επιδίωξα ποτέ όμως να παντρευτώ. Έτυχε να γνωρίσω τον άνθρωπο της ζωής μου. Είμαστε παντρεμένοι δύο χρόνια και, ως ζευγάρι, τρία. Πάμε στα τέσσερα χρόνια. Στους έξι μήνες μου έκανε πρόταση γάμου και, χωρίς πολλά πολλά, το αποφασίσαμε».

Ακόμη, το πρώην μοντέλο, αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της. «Έχασα την μητέρα μου, στα 12 μου χρόνια. Πληγώθηκα πολύ! Ήμουν και τόσο μικρή..
. Ένα κορίτσι χρειάζεται την μητέρα του, ειδικά σε αυτή την ηλικία. Μόνοι μου αντιμετώπισα τους πρόβληματισμούς μου με τα αγόρια, όλα τα θέματα που απασχολούν μία έφηβη. Δεν είχα κανέναν άνθρωπο να συμβουλευτώ, να με καθοδηγήσει. Η γιαγιά, τι να μου έλεγε; Υπήρχε χάσμα ανάμεσά μας... Η μαμά ήταν απαραίτητη. Αναντικατάστατη! Το ότι έμεινα ορφανή από μαμά με πληγώνει ακόμα, είναι κάτι που κουβαλάω μέσα μου. Δε θα ήθελα ποτέ το παιδί μου να ζήσει κάτι τέτοιο».

Ενώ για το πως αντιμετώπισε τον χαμό της μητέρας της, είπε: «Δεν ήθελα καθόλου να βρίσκομαι μέσα στο σπίτι! Γιατί εκεί ήταν πάντα η γιαγιά μου, η οποία πενθούσε και το κλίμα ήταν μόνιμα βαρύ, συν του ότι μου θύμιζε την μητέρα μου. Οπότε το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να γυρίζω και να αλητεύω με τους φίλους μου. Γιατί αυτό για την ηλικία των 13 σημαίνει αλητεία και είναι πολύ επικίνδυνο».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι έχει ψευγάδια και αδυναμίες στο σώμα της. «Είμαι κανονικός άνθρωπος! Και κυτταρίτιδα έχω και ραγάδες και ρυτίδες και άσπρες τρίχες έχω και τα μαλλιά μου βάφω συχνά».
apospasma.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ