2014-07-08 07:59:10
Φωτογραφία για Βίντεο ντοκουμέντο από τον κολυμβητή που γλίτωσε από τα σαγόνια καρχαρία χτυπώντας τον με μπουνιές!
Με την ερασιτεχνική του κάμερα ένα ψαράς στην Καλιφόρνια καταγράφει, κατά λάθος μάλιστα την επίθεση ενός λευκού καρχαρία σε έναν κολυμβητή που αμέριμνος απολάμβανε τα καταγάλανα νερά του ωκεανού.

Ο καρχαρίας που δεν «δίστασε» να κολυμπήσει στα ρηχά -και ανάμεσα στους κολυμβητές -επιτέθηκε στον 40χρονο SteveRobles και άρχισε να τον δαγκώνει.

Ο αμερικανός που άρχισε να παλεύει για την ζωή του, συγκέντρωσε όλη την δύναμη και το θάρρος του και επιχείρησε όχι να κολυμπήσει μακριά για να σωθεί, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα τον γλίτωνε από τον δεινό κολυμβητή των ωκεανών, αλλά να αντεπιτεθεί στον άγριο θηρευτή.

Με μπουνιές στο «πρόσωπο» του λευκού καρχαρία κατάφερε να τον αιφνιδιάσει και να γλιτώσει από τα δολοφονικά σαγόνια του.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν τις δραματικές στιγμές που ακολούθησαν την επίθεση αναφέροντας χαρακτηριστικά : «Υπήρχε αίμα παντού και κατάλαβα ότι κάτι τον είχε δαγκώσει. Ούρλιαζε όλη την ώρα».


Το θύμα ένα 24ωρο μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε, μίλησε στον αμερικανικό τύπο για τον εφιάλτη που βίωσε στην ακτή της Καλιφόρνια.

«Ο καρχαρίας ήρθε από τον βυθό, εμφανίστηκε ανάμεσα στους σέρφερς, με κοίταξε και που επιτέθηκε δαγκώνοντας με στο στήθος. Με άρπαξε με τα δόντια του και με εγκλώβισε , με είχε παγιδεύσει».

Όπως ανέφερε η αστυνομία, σκάφος περισυνέλεξε τον τραυματία, ενώ ο καρχαρίας οδηγήθηκε σε πιο βαθιά νερά. Ο 40χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με τραύματα στα πλευρά στην πλάτη και στο δεξί του χέρι.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ