2014-07-08 10:46:10
Φωτογραφία για ΤΡΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ... ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
Οι ερυθρόλευκοι κινούνται για τρεις ακόμα μεταγραφές πρώτης γραμμής, για τις θέσεις του σέντερ φορ, του αριστερού εξτρέμ και του κεντρικού χαφ, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Για την επίθεση λέγεται εδώ και μερικές μέρες ότι γίνονται επαφές με την Άρσεναλ για τον Γιαγιά Σανόγκο, ενώ στην Ιταλία επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Ρολάντο Μπιάνκι της Μπολόνια. Στη λίστα είναι και ο Ρίκι Φαν Βόλφσβινγκελ της Νόριτς, ενώ εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις.

Για τα άκρα της επίθεσης στην Ισπανία γράφουν συνεχώς ότι ο Μίτσελ πάει να πάρει τον Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες από τη Σεβίλλη, ενώ στο προσκήνιο παραμένει ο Τζίμι Ντουρμάζ της Γκεντσλέρ.

Ενώ για τη μεσαία γραμμή, το θέμα Κασάμι δεν έχει κλείσει οριστικά αρνητικά, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ντιοπ της Λεβάντε, τον Βαντίζ της Μπριζ και τον Κλιέσταν της Άντερλεχτ.

Οι μεταγραφικές εξελίξεις τρέχουν ενώ η ομάδα επίσης... τρέχει. Στο Ζέεφελντ. Από σήμερα αρχίζουν τριπλές προπονήσεις στην Αυστρία, ενώ στην αποστολή ήδη ενσωματώθηκαν οι Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί και πάει σήμερα και ο Αμπιντάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ