2014-07-08 13:25:16
Φωτογραφία για «ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΠΙΝΤΑΛ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΚΟ ΜΕ ΒΑΛΝΤΕΣ»
Γράφτηκε σε ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες ότι η απόφαση του Ερίκ Αμπιντάλ να φύγει από την Μονακό για τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με δυσαρέσκεια του Γάλλου αμυντικού για το γεγονός ότι ματαιώθηκε η μεταγραφή του Βίκτορ Βαλντές στην ομάδα του Πριγκηπάτου, όπως σας είχαμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Είχε φημολογηθεί ότι λόγω των φιλικών σχέσεων με τον Βαλντές από τη θητεία τους στην Μπαρτσελόνα, ο Αμπιντάλ χολώθηκε επειδή η Μονακό δεν προχώρησε στην αγορά του Ισπανού τερματοφύλακα μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Η "El Mundo Deportivo" ασχολείται σήμερα με το θέμα και αναφέρει ότι δεν είναι αληθές.

Η ισπανική εφημερίδα επικαλείται πηγή από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την οποία «δεν έχει καμία σχέση η αποχώρηση του Αμπιντάλ από την Μονακό με την υπόθεση του Βίκτορ Βαλντές, αλλά έχει να κάνει με αποφάσεις του αθλητικού διευθυντή και του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας δύο μέρες μετά τη συμφωνία για να μείνει ο παίκτης στη Μονακό. Σίγουρα ο Αμπιντάλ είχε χαρεί όταν είχε μάθει ότι η Μονακό θα έπαιρνε τον Βαλντές, αλλά το ότι δεν έγινε τελικά αυτή η μεταγραφή δεν είχε καμία σχέση με τις αποφάσεις για το δική του καριέρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ