2014-07-08 15:00:34
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ... ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ!
Η σκληρή δουλειά για τους παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Το πρωί της Τρίτης έτρεξαν πάνω από 10 χιλιόμετρα στο Ζέεφελντ.

Χωρισμένοι σε γκρούπ με βάση τα εργομετρικά που έχουν γίνει έτρεξαν το πρωί της Τρίτης οι ερυθρόλευκοι. Λίγο μετά τις 9 το πρωί οι Μουρίκης και Βαγιέχο βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ζέεφελντ για να κάνουν τις απαιτούμενες ετοιμασίες.

Στις 10 το πρωί ήταν η σειρά των παικτών να πατήσουν το χορτάρι του Ζέεφελντ. Έτρεξαν για περίπου μία ώρα. Ο Χοσέ Βαγιέχο είχε την τελική καταμέτρηση: οι παίκτες έτρεξαν από 10,2 - 10, 5 χιλιόμετρα.

Και όπως είναι φυσικό τους περιμένει ακόμα πολύ τρέξιμο. Οι τέσσερις γκολκίπερ (Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης και Στρέντζος) έτρεξαν σε χωριστό γκρούπ και από εκεί και πέρα σχηματίστηκαν τέσσερις ομάδες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Η πρώτη ήταν των Θανάση Παπάζογλου (που εντυπωσιάζει με τις αντοχές του και την πολύ καλή φυσική του κατάσταση), Βέργου, Διαμαντάκου, Σάλιακα, Παπάζογλου και Μπουχαλάκη που ήταν ίσως η πιο τοπ ομάδα.


Από κοντά ήταν το γκρούπ των Σιόβα, Λυκογιάννη, Κολοβού, Αυλωνίτη, Γκαζαριάν και Ντινγκά. Ακολούθησε εκείνο των Αβραάμ Παπαδόπουλου, Βατουσιάδη, Ομάρ, Φουστέρ και Γιαταμπαρέ.

Τελευταίο ήταν εκείνο των Αμπιντάλ, Βλαχοδήμου, Σαλίνο, Τσόρι Ντομίνγκεζ, Μπονγκ, Σαβιόλα, Κάταϊ και Βούρου.

Τα δύο προπορευόμενα γκρούπ πήραν τα εύσημα από τους Βαγιέχο και Μουρίκη που ζητούσαν διαρκώς από τους παίκτες να ανεβάσουν στροφές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ