2014-07-08 16:01:38
Φωτογραφία για Η Φωτεινή Πιπιλή στέλνει στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ τη μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου
Η Φωτεινή Πιπιλή στέλνει στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ την δημοσιογράφο και μέλος του... Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου Λίνα Αλεξίου, ενώ προτίθεται να θέσει θέμα στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για να την αποπέμψει από το ΕΣΡ.

Η κ. Αλεξίου, μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου εμφανίσθηκε σε δημοσίευμα να εισπράττει παρανόμως επίδομα ανηλίκων τέκνων από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, με το Ταμείο να επιβεβαιώνει την κατηγορία. Μεταξύ των πολιτικών που την επέκριναν και ζήτησαν να παραιτηθεί από το ΕΣΡ ήταν και η κ. Πιπιλή, με αποτέλεσμα η κ. Αλεξίου να παραπέμψει τη βουλευτή της ΝΔ στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ. «Η κ. Αλεξίου προέβη σε απαράδεκτη κίνηση με δεδομένο ότι η ίδια δεν είναι απλώς συνταξιούχος δημοσιογράφος, αλλά ανώτερη κρατική λειτουργός, διορισμένη από την Βουλή των Ελλήνων Αντιπρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής ΕΣΡ», αναφέρει η κ. Πιπιλή.

Στην επιστολή της προς το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ δε, (την οποία κοινοποίησε στον Πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη) επισημαίνει με νόημα ότι η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής «διορίζει, ελέγχει και αποπέμπει τα μέλη των Ανεξάρτητων Αρχών».

Όσο για την καθυστερημένη, χρονικά, αντίδρασή της, επικαλείται το γεγονός ότι μόλις την περασμένη Παρασκευή ενημερώθηκε από το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ ότι η κ. Αλεξίου έχει προσφύγει εναντίον της. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ