2014-07-08 20:04:25
Φωτογραφία για Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Κωστόπουλος
Στη Μύκονο συνεχίζει να βρίσκεται ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος ξεπερνά το χωρισμό του από τη Τζένη Μπαλατσινού, παρέα με λίγους καλούς του φίλους.

Ο παρουσιαστής, είναι πεσμένος ψυχολογικά, αποφεύγοντας τα πολυσύχναστα μέρη του νησιού, ώστε να μην δίνει στόχο.

Μάλιστα, έχει ζητήσει από τους δημοσιογράφους όσο γίνεται, να μην τον ενοχλούν:

«Ήταν σε απόμερη παραλία. Δεν θα ήθελα να πω το όνομά της. Μου ζήτησε σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε να μην τον ενοχλώ με video. Ήταν πεσμένος ψυχολογικά» λέει ο δημοσιογράφος Πέτρος Λάζος, και συμπληρώνει:

«Με έναν πολύ ευγενικό τρόπο λέγοντάς μου πως αυτό τον καιρό δεν είμαι και δεν νιώθω καλά, μου ζήτησε να μην κάνω άλλα video σχετικά με αυτόν, γιατί κάποιοι τα εκμεταλλεύονται με αρνητικό τρόπο».

Ο παρουσιαστής, φιλοξενείται σε σπίτι φίλων του, ενώ καθημερινά του τηλεφωνούν ο Γιάννης Λάτσιος και ο Τζώνη Καλημέρης με τους οποίους έχει στενές φιλικές σχέσεις.

Η Τζένη Μπαλατσινού από τη μεριά της, είναι στην Πάτμο για διακοπές, παρέα με τις κόρες και δυο φίλες της.

Δίπλα της έχει και την Ελένη Μενεγάκη, η οποία γνώριζε τον χωρισμό και λέγεται πως της τηλεφωνεί συνέχεια και την έχει προσκαλέσει για διακοπές και στα Άχλα.

Το ζευγάρι αναμένεται μετά το καλοκαίρι να βάλει μπρος για το το διαζύγιο το οποίο θα είναι κοινή συναινέσει, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα στο μοίρασμα της περιουσίας τους.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ