2014-07-08 21:08:34
Φωτογραφία για Πολλές νέες λειτουργίες υπάρχουν στο ios 8
Με την κυκλοφορία της τρίτης δοκιμαστικής έκδοσης του ios 8 εχθές η Apple φαίνεται να έχει προσθέσει πολλές νέες λειτουργίες που ακόμη είναι σε δοκιμαστικό στάδιο και πιθανόν να τις δούμε στην τελική έκδοση τον Σεπτέμβριο Μια νέα τέτοια δυνατότητα είναι και η προσθήκη Pedometer όπου μας επιτρέπει να βλέπουμε για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα θέλουμε τα βήματα που έχουμε κάνει για ημερες η και εβδομάδες παρακολουθώντας έτσι την υγεία μας.

Ακόμη μια ανακάλυψη που βρέθηκε στο ιοσ 8 είναι πως επιτρέπει να δεχόμαστε κλήσεις από κάποιον πάροχο χωρίς την ανάγκη μιας κάρτας sim αλλά μόνο με σύνδεση WiFi.

Προς το παρόν αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για το δίκτυο της T-Mobile στις Ηνωμένες Πολιτείες και ελπίζουμε να δούμε και για τους δικούς μας παρόχους.

Τέλος μικρότερης σημασίας διορθώσεις υπάρχουν στην δοκιμαστική έκδοση σχεδόν σε όλες τις εφαρμογές που αφορούν την εμφάνιση αλλά και κάποιες επιπλέον δυνατότητες όπως να απαντήσουμε από οπουδήποτε σε ένα μήνυμα εισερχόμενο κάτι που το είχαμε μόνο με την προσθήκη ενός tweak.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ