2014-07-09 12:34:14
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΚΑΙ Ο... ΝΤΟΣΕΒΙ!
Τρέξιμο 50 λεπτών είχε το... μενού για τους ερυθρόλευκους το πρωί της Τετάρτης.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν το τρέξιμο για ακόμα μία μέρα στο Ζέεφελντ. Έτρεξαν ανά γκρούπ δυναμικότητας για πενήπτα λεπτά. Εκτός την καθιερωμένη διαδρομή έτρεξαν και εκτός του αγωνιστικού χώρου αλλά και διαγώνια στο γήπεδο, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr".

Ανάλογα με τα παραγγέλματα ανέβαζαν στροφές ή το αντίθετο. Αρχικά τα γκρούπ είχαν διαμορφωθεί ως εξής: στο πρώτο ήταν οι Σάλιακας, Βέργος, Διαμαντάκος, Παπάζογλου και Μπουχαλάκης.

Το δεύτερο απαρτιζόταν από τους Σιόβα, Εντινγκά, Λυκογιάννη, Κολοβό, Γκαζαριάν και Αυλωνίτη και το τρίτο από τους Ομάρ, Αβραάμ, Φουστέρ, Γιαταμπαρέ και Βατουσιάδη.

Στο τέταρτο ήταν οι Σαλίνο, Μπονγκ, Τσόρι, Κάταϊ, Βλαχοδήμος, Αμπιντάλ, Σαβιόλα και Βούρος. Στην συνέχεια όμως ο Ντοσεβί τοποθετήθηκε στο γκρούπ των Παπάζογλου και Διαμαντάκου και ο Μπονγκ πήγε σε εκείνο των Αβραάμ και Φουστέρ.


Με άλλα λόγια μπήκαν σε δυνατά γκρούπ. Οι παίκτες των πρωταθλητών συνεχίζουν να τρέχουν ανά ομάδες με βάση τα εργομετρικά που έχουν γίνει.

Σχετικά με τους γκολκίπερ έτρεξαν -όπως ήταν φυσικό- μόνοι τους.

Έκαναν και ειδικό πρόγραμμα για την σωστή κίνηση του σώματος και την καλή μεταβίβαση της μπάλας εντός και εκτός περιοχής. Πρόγραμμα που κράτησε και μετά το τέλος του τρεξίματος όλης της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Ράντος έκανε αρκετές φορές παρατηρήσεις στους πιτσιρικάδες Χουτεσιώτη και Στρέντζο για την άσκηση. Τους ζητούσε να δίνουν σωστά την μπάλα και να παίρνουν την κατάλλη θέση έξω από την μικρή περιοχή για να την υποδεχθούν πίσω.

Στο τέλος πάντως τις παρατηρήσεις δεν τις γλίτωσε ούτε ο Μέγιερι. "Δίνετε δυνατά και σωστά την μπάλα και πηγαίνετε αμέσως στην σωστή θέση", τόνιζε ο γυμναστής τερματοφυλάκων των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ