2014-07-09 13:32:17
Φωτογραφία για «ΚΟΜΜΕΝΟ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΘΕΛΕΙ Ο... ΠΑΟΚ!
Είναι γνωστό ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης γουστάρει τους Έλληνες παίκτες και δη αυτούς που αγωνίζονται στην άμυνα, γι΄ αυτό και από την ημέρα που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ ψάχνει για Έλληνες στόπερ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ψάχνει για ενίσχυση στην οπισθοφυλακή και στη λίστα του υπάρχει ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Στόπερ που παίζει, αν χρειαστεί, και δεξιός μπακ. Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, που κόπηκε από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μίτσελ για τη νέα χρονιά.

Ο Αναστασιάδης, λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr", θέλει τον 25χρονο αμυντικό στην ομάδα του, θα τον ήθελε και ο Σαββίδης για ...ευνόητους λόγους, αλλά στο Λιμάνι φαίνεται ότι είναι καλά προετοιμασμένοι.

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και του Αναστασιάδη για τον Παπάζογλου είναι γνωστό στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και γι΄ αυτό δεν πρόκειται να τον αφήσουν να μείνει ελεύθερος. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περιμένει, δηλαδή, να "σπάσει" ο παίκτης το συμβόλαιό του για να τον "χτυπήσει", ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει το ...χατίρι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, να παραχωρηθεί ο Παπάζογλου δανεικός από τους Πρωταθλητές σε άλλη ομάδα μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιό του στο τέλος της επόμενης σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ