2014-07-09 14:55:53
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΕΖΟΝ
Με διαφοροποιημένη σύνθεση είναι φέτος στο Ζέεφελντ το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Ο γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου του 1968, Ραφαέλ Αλκόρτα Μαρτίνεθ, είναι από φέτος το νέο δεξί χέρι του Μίτσελ. Αποτελεί προσωπική επιλογή του Ισπανού τεχνικού μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ και καλείται να καλύψει το κενό του κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δίπλα από τον Αλκόρτα θα υπάρχει ένας παλιός γνώριμος. Ο Αντώνης Νικοπολίδης. Παλιός τερματοφύλακας των ερυθρόλευκων που έχει δουλέψει και στο προπονητικό τιμ παλαιότερα αλλά και ως πρώτος προπονητής. Τα... λημέρια τα ξέρει καλά και σίγουρα ως δεύτερος βοηθός θα παίξει σημαντικό ρόλο και στις προπονήσεις και στα αποδυτήρια της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο γυμναστής Χοσέ Βαγιέχο είναι ο... παλιός από τους Ισπανούς μαζί με τον Μίτσελ. Ο μικρόσωμος αλλά με τεράστιες αντοχές γυμναστής έχει ως παρακαταθήκη την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει από πέρυσι στον τομέα της φυσικής κατάστασης.


Ακόμα πιο παλιές... καραβάνες και με πορεία και παρουσία ετών στον Ολυμπιακό είναι οι Αλέκος Ράντος και Χρήστος Μουρίκης. Ο πρώτος είναι ο γυμναστής τερματοφυλάκων με μεγάλη συνδρομή στην βελτίωση των γκολκίπερ της ομάδας και ο δεύτερος ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει όσο λίγοι στην διατήρηση της πολύ καλής φυσικής κατάστασης των παικτών του Θρύλου τα τελευταία χρόνια.

Το team του Μίτσελ όμως δεν ολοκληρώνεται εδώ. Οι Γιώργος Μαρτάκος και Αντώνης Λεμονάκης είναι οι αναλυτές της ομάδας.

Ο Γιώργος Μαρτάκος έχει την ευθύνη των αναλύσεων και να φτιάχνει τα απαιτούμενα βίντεο για το προπονητικό τιμ, ενώ ο Αντώνης Λεμονάκης έχει αναλάβει κυρίως τον ρόλο του Κάρλος Λουένγκο καταγράφοντας με κάμερα τις προπονήσεις, όπως γινόταν και πέρυσι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ