2014-07-09 20:21:22
Φωτογραφία για 20χρονη μητέρα εγκατέλειψε το μωρό της σε σταθμό του μετρό
Εσπρωξε το καροτσάκι του μωρού σε μια πλατφόρμα στο σταθμό Columbus Circle τη Δευτέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα συρμό.

Μια γυναίκα κατηγορείται ότι εγκατάλειψε το μωρό της σε ένα σταθμό του μετρό στο Μανχάταν, ενώ είπε στην αστυνομία ότι είναι άστεγη και αισθάνθηκε ότι δεν μπορούσε πλέον να αναλάβει τη φροντίδα του μικρού της κοριτσιού.

Η αστυνομία ανέφερε ότι η 20χρονη μητέρα έσπρωξε το καροτσάκι του μωρού σε μια πλατφόρμα στο σταθμό Columbus Circle τη Δευτέρα και στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε ένα συρμό.

Η ανεύθυνη μητέρα εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς γύρω στις 12:30 το πρωί της Τρίτης κοντά στο Central Park, όμως δεν της απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Η ίδια κατάγεται από τη Βόρεια Καρολίνα και ήρθε στη Νέα Υόρκη στις 2 Ιουλίου. Ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του παιδιού πέθανε πρόσφατα στην Καλιφόρνια.

«Ένιωθε ότι δεν μπορούσε να αναλάβει τη φροντίδα του μωρού και σκέφτηκε ότι κάποιος θα το αναλάμβανε αν το άφηνε σε ένα ασφαλές δημόσιο χώρο» δήλωσε ο Stephen Davis, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Τμήματος της Νέας Υόρκης.

Το μωρό, το οποίο είναι περίπου 10 μηνών, εξετάστηκε στο Roosevelt Hospital, και οι γιατροί δεν βρήκαν εμφανή σημάδια από τραύματα, ανακοίνωσε η αστυνομία. Τη φροντίδα του έχει αναλάβει η Υπηρεσία Παιδικής Προστασίας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ