2014-07-09 21:27:30
Φωτογραφία για Στο top 10 των ακριβότερων προορισμών του κόσμου η...
Ένας από τους 10 ακριβότερους προορισμούς σε όλο τον κόσμο για την τσέπη των… βρετανών τουριστών εμφανίζεται να είναι η Μύκονος στη σχετική κατάταξη της trivago, που διαμορφώθηκε με βάση τις αναζητήσεις Βρετανών από τις αρχές Ιανουαρίου έως τις 15 Ιουνίου.

Το μέσο κόστος δωματίου στο φημισμένο κυκλαδονήσι ανέρχεται στα 244 ευρώ ή 194 στερλίνες. Την τριάδα των ακριβότερων διεθνών προορισμών καταλαμβάνουν η Αυστρία (Velden) με 252 στερλίνες, η Τουρκία (Belek) με 224 στερλίνες και η Ελβετία (Ascona), ενώ τη δεκάδα συμπληρώνουν Γαλλία (Porto Vecchio), η Eλβετία (Μοντρέ), ΗΠΑ (Βοστόνη), η Νέα Υόρκη, το Λοκάρνο και το Λουγκάνο της Ελβετίας στη 10η θέση.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το Παρίσι, η Βαρκελώνη και η Ιρλανδία αποτελούν τους τρείς πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους Βρετανούς φέτος το καλοκαίρι, με 132 στερλίνες, 107 και 103 στερλίνες αντίστοιχα κατά μέσο όρο για δίκλινο δωμάτιο.

Οι πιο φθηνοί τουριστικοί προορισμοί για τους Βρετανούς είναι η Ινδία, η Ταϋλάνδη και από την Ευρώπη η Βουλγαρία (Ravda) με 33 στερλίνες το δίκλινο.

Πηγή: torrnosnews
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ