2014-07-10 01:11:49
Φωτογραφία για ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ 6.000 ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!
Με εξαιρετικούς ρυθμούς συνεχίζεται η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης σεζόν στο στάδιο των ανανεώσεων, που πήραν παράταση και για την Πέμπτη (10/7), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Από Δευτέρα (14/7) αρχίζει η διάθεση και για τους νέους κατόχους.

Σε... τρελούς ρυθμούς προχωράνε οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2014-15, καθώς ξεπέρασαν τις 6000. Παρουσιάζεται μια αύξηση του 50 και πλέον τοις εκατό σε σχέση με πέρσι, όσον αφορά την διάθεση των παλαιών κατόχων να εξασφαλίσουν μια μόνιμη θέση στο "Γ. Καραϊσκάκης" και για την επόμενη σεζόν.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παράταση των ανανεώσεων για ακόμη μια μέρα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Ιουλίου από τις 10:00 το πρωί έως και τις 15:00 το μεσημέρι. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αναμένουν μια ακόμη καλύτερη από την περσινή σεζόν και σπεύδουν να εξασφαλίσουν μια θέση στις κερκίδες του "Ναού" για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Η κίνηση που υπάρχει μέχρι στιγμής στα εισιτήρια διαρκείας δείχνει πως θα σημειωθεί σημαντική αύξηση σε σχέση με τα παραπάνω από 10.000 που διέθεσε ο Ολυμπιακός την περσινή σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ