2014-07-10 16:34:03
Φωτογραφία για ΑΝΕΒΑΖΕΙ... ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Ο Αμπιντάλ βρίσκει όλο και καλύτερα τα πατήματά του στο γήπεδο και αυτό φαίνεται και από τις επιδόσεις του στο τρέξιμο, όπου ανέβηκε σε καλύτερο γκρούπ όπως και ο Εντινγκά.

Για πάνω από μία ώρα έτρεχαν και μάλιστα για ένα μεγάλο διάστημα υπό βροχή, στο Ζέεφελντ οι ερυθρόλευκοι. Σήμερα το πρωί συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο για να καταγράψουν ξανά πολλά ...χιλιόμετρα στο κοντέρ τους.

Όσον αφορά στις επιδόσεις των παικτών ο Μπονγκ από χθες έχει ανέβει γκρούπ ενώ το ίδιο έκαναν σήμερα οι Αμπιντάλ και Εντινγκά. Ο Γάλλος αμυντικός βρέθηκε στο 3ο γκρούπ δυναμικότητας (από το 4ο που ήταν), ενώ ο Εντινγκά ανέβηκε στο κορυφαίο γκρούπ.

Μαζί του έτρεχαν και οι Μπονγκ, Ομάρ, Αβραάμ, Φουστέρ, Γιαταμπαρέ και Εντινγκά.

Με εξαίρεση τον Εντινγκά όλοι οι υπόλοιποι έχουν ξεχωρίσει από την πρώτη μέρα για την φυσική τους κατάσταση, τις επιδόσεις τους στο τρέξιμο και τις αντοχές τους. Στο 2ο γκρούπ είναι οι Σιόβας, Κολοβός, Αυλωνίτης, Λυκογιάννης, Γκαζαριάν αλλά και ο Ντοσεβί.

Ο Ντοσεβί δείχνει και αυτός να είναι σε ιδιαίτερα καλή φυσική κατάσταση.

Σχετικά με τον νεοαφιχθέντα Παϊτίμ Κασάμι μπήκε στο 4ο και τελευταίο γκρούπ. Σε αυτό ήταν επίσης οι Τσόρι Ντομίνγκεζ, Σαλίνο, Σαβιόλα, Βλαχοδήμος, Κάταϊ και Βούρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ