2014-07-10 17:09:22
Φωτογραφία για ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο... ΡΟΜΠΕΝ!
Απογοητευμένος και... παραπονεμένος αλλά πάνω απ' όλα ρεαλιστής, ήταν στις δηλώσεις του ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο Ολλανδός εξτρέμ μίλησε για τον ημιτελικό των «οράνιε» κόντρα στην Αργεντινή, και τον αποκλεισμό της ομάδας του, λέγοντας πως η «αλμπισελέστε», δεν άξιζε να βρίσκεται στον τελικό, ελπίζοντας πως στο τέλος η Γερμανία θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

«Η Αργεντινή δεν άξιζε να νικήσει. Δεν έκαναν αρκετές ευκαιρίες, και οι καλύτερες φάσεις έγιναν από εμάς. Ο τελικός; Πιστεύω ότι η Γερμανία έχει αποδείξει περισσότερα, και έχω πολλούς φίλους εκεί, οπότε ελπίζω ότι θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Όσον αφορά τον μικρό τελικό ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ολλανδία το Σάββατο στις 12 Ιουλίου, ο Ρόμπεν δήλωσε πως... δεν τον ενδιαφέρει η νίκη στο συγκεκριμένο ματς:

«Ειλικρινά, δεν είναι ένας τίτλος που με ενδιαφέρει. Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτήν την ομάδα (σ.σ. εθνική Ολλανδίας). Φυσικά είναι δύσκολο να αποδεχτείς την αποτυχία όταν φτάνεις τόσο κοντά, αλλά το γεγονός ότι καταφέραμε να φτάσουμε ως εδώ είναι φανταστικό! Δεν πρέπει να κατηγορήσουμε κανέναν. Άπαντες έκαναν σπουδαία δουλειά» κατέληξε ο Ρόμπεν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ