2014-07-10 18:40:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Οδηγίες προς τους εμπόρους για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις
Σύμφωνα με το άρθρο 15 του ν. 4177/2013, οι τακτικές θερινές εκπτώσεις έτους 2014 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου και θα λήξουν το Σάββατο 30 Αυγούστου και για τις τουριστικές περιοχές που υπάρχει απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη για λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές, την Κυριακή 30 Αυγούστου.

Σε ότι αφορά την διενέργεια των εκπτώσεων, ο εμπορικός σύλλογος της Πάτρας απευθυνόμενος στους εμπόρους της πόλης επισημαίνει οτι πρέπει να προσέξουν τα εξής:

Η αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή της παλαιάς (συνήθως διαγραμμένης) και της νέας τιμής των προϊόντων που πωλούνται με έκπτωση είναι υποχρεωτική.Η αναγραφή ποσοστού έκπτωσης επιτρέπεται αλλά δεν είναι υποχρεωτική. Ανήκει στην διακριτική ευχέρεια της επιχείρησης εάν θα αναγράψει ποσοστό ή όχι.Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ακρίβεια των εκπτωτικών αναγγελιών προς τον πελάτη. Η κάθε παροχή πρέπει να ταυτίζεται και να ανταποκρίνεται προς την αναγγελία, οικονομικά, ποσοτικά και ποιοτικά.Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους.

Προτείνουμε στους φίλους μας καταναλωτές να κάνουν την αναγκαία έρευνα αγορά τους και να προτιμήσουν τα Πατρινά καταστήματα, αφήνοντας τα χρήματά τους στην πόλη μας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ