2014-07-10 21:38:46
Φωτογραφία για Το “Hey Ma” του Claydee ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο YouTube views μέσα σε δύο εβδομάδες!
Ο πολύ επιτυχημένος performer και παραγωγός, Claydee, κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού το νέου του hit single “Hey Ma”. Στο τραγούδι συμμετέχει ο πιο hot superstar της Ρουμανίας, Alex Velea, ο οποίος έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο fans στο facebook!

Το video clip του “Hey Ma” γυρίστηκε στη Λευκάδα στις αρχές Ιουνίου με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο. Λίγες μέρες αργότερα έγινε η πρεμιέρα του και μέσα σε 2 εβδομάδες έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο views στο YouTube. Αυτό είναι το όγδοο συνεχόμενο video του Claydee που έχει επταψήφιο αριθμό προβολών ενώ ο ίδιος συνεχίζει να κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα views Ελληνικού τραγουδιού στο YouTube με το “Mamacita Buena”, το οποίο έχει ξεπεράσει πλέον τα 33 εκατομμύρια views.

Το “Hey Ma” βρίσκεται ήδη στο Top30 του επίσημου Ελληνικού airplay Chart και σκαρφαλώνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Το track το έγραψε μεταξύ άλλων, ο Claydee μαζί με τον Alex Velea και τον Smiley και αυτή είναι άλλη μια επιτυχημένη παραγωγή της Down2Earth Records σε συνεργασία με την HaHaHa production, την πολύ-ανερχόμενη δισκογραφική εταιρεία στην Ρουμανία.

Πηγή: tralala
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ