2014-07-11 00:27:12
Φωτογραφία για Σύσκεψη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την λειτουργία των Υδατοδρομίων
Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κου Μιχάλη Παπαδόπουλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 10 Ιουλίου, σύσκεψη αναφορικά με την... πορεία των διαδικασιών αδειοδότησης των υδατοδρομίων.

Στην σύσκεψη, συμμετείχαν εκπρόσωποι των Υπουργείων Ναυτιλίας & Αιγαίου, Εσωτερικών, Δημοσίας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, της ΥΠΑ, καθώς και εκπρόσωποι των εταιριών που έχουν αναλάβει το έργο της αδειοδότησης των υδατοδρομίων και συζητήθηκαν τα προβλήματα αδειοδότησης των υδατοδρομίων που δημιουργούνται από την εφαρμογή της υφιστάμενης διαδικασίας και προτάθηκαν λύσεις προκειμένου αυτά να ξεπεραστούν.

Στην σύσκεψη, παρέστη και ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι ”H λειτουργία των υδατοδρομίων αποτελεί βασική προτεραιότητα του Υπουργείου μας και της Κυβέρνησης, καθώς θα βοηθήσει την χώρα μας τόσο οικονομικά όσο και κοινωνικά, μέσα από την δημιουργία νέων επενδύσεων στην αγορά του τουρισμού και των μεταφορών.” Ζήτησε δε, από όλους τους φορείς να μην μένουν σε αγκυλώσεις και με συνεργασία να επιταχύνουν τις διαδικασίες επίλυσης των θεμάτων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ