2014-07-11 02:36:33
Φωτογραφία για ΑΥΤΟΙ... ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει, αρκετοί είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ και σύντομα θα... αποχαιρετίσουν το Λιμάνι!

Πρώτος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι, η μεταγραφή του οποίου έκλεισε ήδη στον ΑΠΟΕΛ και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή των Πρωταθλητών και βρίσκεται μέσα στο γκρουπ των παικτών που "κόπηκε" από την προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες βρίσκεται και ο Τάσος Παπάζογλου που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη δανεικό σε κάποια ομάδα και δεν θα διακινδυνεύσουν να τον αφήσουν ελεύθερο γιατί... "παραμονεύει" για τον νεαρό στόπερ ο ΠΑΟΚ, όπως σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Από εκεί και πέρα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει και ο Μιγκέλ Τόρες. Μπορεί ο Ισπανός μπακ να ήταν πέρυσι προσωπική επιλογή του Μίτσελ, αλλά αυτό δεν θα τον κρατήσει στο Ρέντη γιατί έδειξε ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, ειδικά μετά τους συνεχείς τραυματισμούς που είχε. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τόρες βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στην πατρίδα του και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ