2014-07-11 09:23:16
Φωτογραφία για Γνώριμος στο Βόλο ο άνδρας που αποκεφαλίστηκε στον ΟΣΕ της Λάρισας
«Γνώριμη» φυσιογνωμία σε αρκετούς Βολιώτες, ήταν τελικά ο ηλικιωμένος άνδρας που είχε βρεθεί αποκεφαλισμένος στις 16 Ιουνίου, κάτω από τις ράγες τρένου, μέσα στο σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ημερών, το άψυχο κορμί του βρίσκονταν στην 3η γραμμή –που χρησιμοποιείται κυρίως για τα τρένα που πηγαινοέρχονται στο Βόλο- ενώ σε κοντινή απόσταση, βρέθηκε το κεφάλι του που, προφανώς, είχε αποκοπεί από τον τροχό του τρένου.

Το μακάβριο θέαμα τότε, αντίκρισε πρώτος υπάλληλος της εταιρίας σεκιούριτι που ασχολείται με τη φύλαξη του σταθμού, γύρω στις 10.40 το βράδυ, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση τρένου για το Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν γερμανικής υπηκοότητας και ζούσε για αρκετό διάστημα άστεγος στο Βόλο και κινούνταν συνήθως στη περιοχή των Παλαιών.

Μάλιστα, επειδή ακολουθούνταν συνήθως από αγέλη σκύλων, αρκετοί από τους κατοίκους ζητούσαν από τις κοινωνικές υπηρεσίες, να τον περιθάλψουν, τόσο για να βρει στέγη ο ίδιος, όσο και για να μην κινδυνεύουν και οι συμπολίτες, από τις επιθέσεις των αδέσποτων.


Ο ίδιος ωστόσο, σύμφωνα και με τις κοινωνικές υπηρεσίες, δε δέχονταν την περίθαλψη και προτιμούσε να γυρίζει στους δρόμους και να μένει άστεγος.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο ηλικιωμένος, ήταν αγνώστων στοιχείων, ωστόσο από χαρτιά που βρέθηκαν πάνω του και διασταυρώθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, για τον οποίο παραμένει άγνωστο, το πώς τελικά σκοτώθηκε magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ