2014-07-11 12:24:35
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο Δημαρχείο ο Ρώσος παγκόσμιος πρωταθλητής καταδύσεων Γκλεμπ Γκαλμπερίν
Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Πάτρας όπου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Κώστα Μπουρδούλη, είχαν σήμερα Παρασκευή στις 10 το πρωί, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και χάλκινος ολυμπιονίκης των καταδύσεων Γκλεμπ Γκαλμπερίν μαζί με τον αρχηγό της Ρωσικής αποστολής Ουσμάνοφ Αμπντουβαλί.

Τους δύο Ρώσους αθλητές συνόδευε η πρόεδρος του Συλλόγου Ρωσόφωνων Πάτρας Ήρα Γερμάκ.

Η αποστολή των Ρώσων αθλητών που αποτελείται από 100 περίπου άτομα ηλικίας από 8 έως 18 ετών επέλεξαν την Πάτρα για να κάνουν τις καλοκαιρινές τους προπονήσεις και μάλιστα θα πραγματοποιήσουν καταδυτικές επιδείξεις σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας οι εκπρόσωποι της Ρωσικής αποστολής εξέφρασαν τα καλύτερα λόγια για την Πάτρα. Ο Γλέμπ θύμισε ότι στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας του 2004, χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις του «Πεπανός» για τις προπονήσεις του κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξε την Πάτρα για τις καλοκαιρινές προπονήσεις της Ρωσικής ομάδας.


Από την πλευρά του ο Πρόεδρος κ. Κ. Μπουρδούλης τόνισε ότι ο Δήμος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την διευκόλυνση και την ευχάριστη διαμονή των Ρώσων αθλητών στην πόλη, σημείωσε επίσης ότι ο Δήμος επιθυμεί να συμβάλει στην περαιτέρω αθλητική συνεργασία με τη Ρωσία και τους πρότεινε να υπάρξει ξενάγηση στη Γέφυρα «Χαρίλαος Τρικούπης» για την οποία οι Ρώσοι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ