2014-07-11 13:14:25
Φωτογραφία για Αίγιο: Τι προβλέπει η επένδυση της Τρία Έψιλον
Σε εξέλιξη βρίσκεται το νέο επενδυτικό πρόγραμμα της Coca Cola Τρία Έψιλον, το οποίο φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ και αφορά τις μονάδες της εταιρείας στο Σχηματάρι και το Αίγιο, στοιχεία που, όπως αναφέρουν στελέχη της εταιρείας, αποδεικνύουν τη στρατηγική δέσμευση του ομίλου για τη διατήρηση ισχυρής και σταθερής παρουσίας στην Ελλάδα.

Οι συγκεκριμένες επενδύσεις, έρχονται σε συνέχεια ενός εκτενούς προγράμματος που έχει υλοποιήσει η εταιρεία την τελευταία διετία ύψους 275 εκατ. ευρώ, για την υποστήριξη των 30 χιλιάδων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας που υποστηρίζει η Coca-Cola Τρία Έψιλον στην Ελλάδα.

Στις επενδύσεις αυτές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των γραμμών παραγωγής, η καλύτερη διαχείριση των ενεργειακών πόρων, αλλά και η διαρκής εκπαίδευση των εργαζομένων, ώστε να ενισχύει καθημερινά και αδιάκοπα η τεχνογνωσία τους.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία με 25 γραμμές παραγωγής, παράγει στην Ελλάδα το 96% των προϊόντων της, που διατίθενται συνολικά σε 115 χιλιάδες σημεία πώλησης.

Μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Coca-Cola HBC που ξεκίνησε από την Ελλάδα, και σήμερα, με διεθνή παρουσία σε 28 χώρες και πάνω από 581 εκατ. καταναλωτές, η Coca - Cola 3 Έψιλον αποτελεί τον δεύτερο μεγαλύτερο εμφιαλωτή προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον πρώτο στην Ευρώπη.

Του Nίκου Χρυσικόπουλου-capital
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ