2014-07-12 01:08:21
Φωτογραφία για To ΣτΕ κατά της κυρίαρχης μιντιακής προπαγάνδας!
Με μια σύντομη ανακοίνωση, το Συμβούλιο της Επικρατείας επιβεβαίωσε και επισήμως την εκστρατεία προπαγάνδας από την νεοφιλελεύθερη τραπεζομιντιακή δικτατορία στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση κάνει λόγο για προπαγάνδα που ασκείται κατά τρόπο οργανωμένο, μπορεί να βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και να οδηγήσει σε σοβαρή αναξιοπιστία το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στη χώρα. Συγκεκριμένα:

“Κατά την λήξη του δικαστικού έτους ευρίσκεται σε εξέλιξη εκστρατεία καταπτοήσεως του Σώματος με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, τηλεοπτικές εκπομπές και άλλα μέσα ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Με αφορμή τις αποφάσεις του Μισθοδικείου και αιτία τις εσχάτως δημοσιευθείσες ακυρωτικές αποφάσεις του Δικαστηρίου.”

“Η προπαγάνδα ασκείται κατά τρόπο οργανωμένο και δυνάμει μπορεί να βλάψει την ελευθερία κρίσεως των δικαστών και τελικώς να προκαλέσει ανήκεστες βλάβες στο δικαιοδοτικό έργο του Δικαστηρίου και σαφή μείωση και απίσχναση της αξιώσεως των πληττομένων πολιτών για έννομη προστασία.”

“Πιστεύω ότι η επιχείρηση αυτή δεν θα ευδοκιμήσει. Διότι οι δικαστές του Συμβουλίου της Επικρατείας και οφείλουν και δύνανται να εγγυηθούν την προσδοκία των πολιτών ότι το δικαστήριο αυτό θα λειτουργήσει ως το τελευταίο καταφύγιό τους.”.

failedevolution.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ