2014-07-12 01:45:35
Φωτογραφία για ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΚΑΣΑΜΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΝΓΚΑ... ΓΚΟΛΑΡΑ Ο ΦΟΥΣΤΕΡ!
Οι Κασάμι και Εντινγκά έπαιξαν ξανά μαζί στον άξονα με τον Μίτσελ να δείχνει πως θέλει να τους... δέσει ως δίδυμο.

Στη βραδινή προπόνηση της Παρασκευής ο Ισπανός τεχνικός έβαλε ξανά στο διπλό μαζί τον Κασάμι με τον Εντινγκά. Ο Μίτσελ φανερώνει μία πρόθεση να... δέσει τους δύο αυτούς παίκτες στον άξονα καθώς, εκτός από τον Κασάμι και ο διεθνής Κογκολέζος υπολογίζεται σε μεγάλο βαθμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Βέβαια από δοκιμές άλλο τίποτα. Οι κίτρινοι ξεκίνησαν με τον Μέγιερι στα γκολπόστ, τους Βατουσιάδη και Ομάρ στα δύο άκρα, τον Σιόβα και τον Βούρο ως στόπερ, τους Γιαταμπαρέ και Μπουχαλάκη στο κέντρο, τον Τσόρι επιτελικό, τους Φουστέρ και Ντοσεβί στα χαφ και τον Διαμαντάκο στην κορυφή της επίθεσης.

Οι μπλε είχαν τον Ρομπέρτο στο τέρμα, τους Σαλίνο, Αυλωνίτη, Αμπιντάλ και Μπονγκ στην αμυντική τους διάταξη, τον Κασάμι με τον Εντινγκά στον άξονα, τους Γκαζαριάν και Κολοβό στα δύο άκρα της επίθεσης και τον Σαβιόλα πίσω από τον Θανάση Παπάζογλου. Το γκολ μπήκε με ωραίο τρόπο ύστερα από σουτ του Φουστέρ αλλά εκτός από αυτό δεν υπήρξε κάτι άλλο σε επίπεδο σκοραρίσματος. Ο Κολοβός είχε ένα καλό σουτ που έφυγε λίγο έξω. Αλλαγές βέβαια έγιναν (εκ νέου) πολλές.


Πάντως μέχρι στιγμής οι καθαρόαιμοι φορ του Ολυμπιακού δεν παρουσιάζονται έως τώρα και τόσο αποτελεσματικοί στα διπλά και τις ασκήσεις. Τα περισσότερα γκολ μπαίνουν από παίκτες του άξονα ή τα χαφ. Επίσης όσο περνούν οι ημέρες κάποιοι παίκτες όπως οι Γκαζαριάν και Βλαχοδήμος εμφανίζουν σημαντική βελτίωση.

Στον τομέα των ασκήσεων ο Μίτσελ και το επιτελείο του δούλεψαν ξανά πολύ στο πάσινγκ γκέιμ και την καλή κυκλοφορία και την σωστή ανάπτυξη και από τον άξονα και από τα πλάγια. Σε μία εκ των πρώτων ασκήσεων όπου ο Σιόβας ήταν πάλι δίδυμο στα στόπερ με τον Αυλωνίτη και που στα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Ομάρ και Σαλίνο και στα χαφ οι Σάλιακας, Κατάϊ και Κολοβός από την μία και Γκαζαριάν και Ντοσεβί από την άλλη το ζητούμενο ήταν η μπάλα να φύγει από τον στόπερ στον μπακ και από εκεί στον άξονα για να ξαναβγεί στα άκρα και να γίνει φάση για γκολ.

Ο Τσόρι πάντως μπόρεσε να σκοράρει ξανά (έστω και σε άσκηση) μετά από μπαλιά του Βατουσιάδη ενώ ο Σαβιόλα με μία όμορφη ενέργεια πέρασε τον Σιόβα και σκόραρε ενώ ο Κάταϊ είχε σουτ στο δοκάρι. Ο Μίτσελ συνέχισε τις ασκήσεις ζητώντας να βγαίνει η διαγώνια πρώτη μπαλιά από τον κεντρικό αμυντικό για το κέντρο και από εκεί να γίνεται η ανάπτυξη. Έριξε δηλαδή βάρος στην άρτια επιθετική ανάπτυξη.

Σε αυτήν την άσκηση όποιο μπακ ή χαφ έκανε την τελική μπαλιά για γκολ έπρεπε να γυρίζει άμεσα πίσω στην θέση του. Ο Ισπανός τεχνικός έκανε και εν μέσω των ασκήσεων δοκιμές στην άμυνα βάζοντας τον Αμπιντάλ μαζί με τον Βούρο ενώ σε μία εκ των επόμενων ασκήσεών του αξίωνε από τους παίκτες του μία πάσα και μετά να βρεθούν γρήγορα μέσα στην μικρή περιοχή.

Αρκετές φορές ο Μίτσελ σταματούσε τις ασκήσεις ειδικά εάν κάτι δεν του άρεσε. Αυτό είναι κάτι που κάνει στο διπλό και έχει... καθιερώσει από τότε που ήρθε στο Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ