2014-07-12 10:12:20
Φωτογραφία για Πάτησε τον όρκο η Τζένη! Η πρώτη συνάντηση Μπαλατσινού- Κωστόπουλου μετά το ΧΩΡΙΣΜΟ! Πού βρίσκονται αυτή τη στιγμή;
Έχουν περάσει αρκετές μέρες από τη δημοσιοποίηση του χωρισμού ενός από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια του τόπου μας και ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη διαβάζουν τα σχόλια και όσα γράφονται για εκείνους από ξεχωριστά μέρη διακοπών Οι δυο τους έχουν να ειδωθούν εδώ και αρκετές μέρες και παρότι η Τζένη ορκίζονταν μπροστά στους φίλους της ότι δεν θέλει ποτέ στη ζωή της να ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο, πάτησε τον όρκο της πολύ γρήγορα μιας και τώρα που εσείς διαβάζετε αυτή την είδηση η Τζένη είναι ήδη στη Μύκονο.

Είχε όμως σοβαρό λόγο μια και σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου της και εφόσον ο Μάξιμος είναι τη Μύκονο με τον πατέρα του αναγκάστηκε και η Τζένη και ταξίδευσε στο νησί για να μην χάσει τα 6α γενέθλια του γιου της, ενώ θα φάνε σαν οικογένεια το Alemagou Beach Resto-Bar στη Φτελιά της Μυκόνου.

Όμως αυτή είναι και η πρώτη φορά που το πρώην ζευγάρι συναντιέται μετά την ανακοίνωση του χωρισμού και αν και η σχέση τους είναι πραγματικά εξαιρετική εν τούτοις μια αμηχανία θα πλανάται στην ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το μοιραίο λάθος του Κωστόπουλου που η Τζένη δεν συγχώρησε ποτέ...

ΚΑΛOΣΤHΜΕΝΗπαράσταση o ΧΩΡΙΣΜOΣ Κωστόπουλου Μπαλατσινoύ!!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ