2014-07-12 16:21:10
Φωτογραφία για Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ψεύδεται περί γλωσσομάθειας του;
Ο νεο διορισθείς υπουργός από τον Σαμαρά ξεκίνησε την θητεία του σε ένα νευραλγικό πόστο όχι μόνον με γκάφες, αλλά παραμυθιάζοντες ψηφοφόρους και τον πρωθυπουργό ειδικά, για την γλωσσομαθειά του και την ικανότητά του να μας αντιπροσωπεύσει στο λάκο με τα λιοντάρια (γνωστόν ως Ε.Ε.)

Μα οι σύμβουλοι του Αντώνη είναι τόσο μα...τόσο (πως να τους χαρακτηρίσει κανείς). Το να χρησιμοποιείς...

ρετουσαρισμένη φωτογραφία να το δεχθούμε. Να καμαρώνεις στο βιογραφικό ότι έχεις παντρευτεί με πρώην διευθύντρια τραπέζης , παει στο διάολο να το δεχθούμε ως προσόν. Μα βρέ...βουλευτά μας , ότι υπηρέτησες σαν έφεδρος ανθυπολοχαγός, ακόμα και τα ροδάκινα ξέρουν ότι σημαίνει ότι είχες χοντρό βύσμα.

Όμως βρε Καρα-σμάνη να δηλώνεις στη βουλή των Ελλήνων ΨΕΥΔΩΣ ότι ξέρεις δυο ξένες γλώσσες, την Αγγλικήν και την Ιταλικήν, δείχνει ότι είσαι τουλάχιστον ελαφρόμυαλος.

Γιατί όταν πρόσφατα απέκτησες ΚΑΡΕΚΛΑ, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, "ξέχασες" να βάλεις την Ιταλική , αλλά θυμήθηκες την Αγγλική, για τη οποία ήδη είχες γίνει ρεζίλι.


Σε άλλες χώρες θα σε είχαν πετάξει με τις κλωτσιές για ψευδή δήλωση ΚΑΙ μη γνώσει των συνεπειών του νόμου.

Στο Ελλάντα ο φερόμενος ως πρωθυπουργός ,συμβιβάζεται να σε παίρνει ο τέως Τσαυτάρης (που αντικατάστησες) από το χεράκι ,για να σου κάνει μετάφραση όταν θα...διαπραγματεύεσαι (λέμε τώρα) τα συμφέροντα των Ελλήνων Αγροτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση .

Μάλλον θα υπογράφει και για λογαριασμό σου.

Περιμένουμε να ζητήσεις συγνώμη.

euro-crimes.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ