2014-07-12 18:33:41
Φωτογραφία για Ο ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ... ΜΑΣΕΡΑΝΟ
Ο Μίτσελ είναι ένας από του θρύλους του ισπανικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο και είναι λογικό τα λόγια του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Έτσι, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, από την αρχή του Μουντιάλ αρθρογραφεί στην "El Pais" τη μεγαλύτερη, σε κυκλοφορία, εφημερίδα, της Ισπανίας.

Στο τελευταίο του άθρο αναφέρθηκε στη Βραζιλία και τη βαριά ήττα που γνώρισε στα ημιτελικά, αλλά και τον Χαβιέ Μασεράνο.

"Το ποδόσφαιρο είναι μια διαφορετική ζωή. Η Βραζιλία κοιτάζεται στον καθρέφτη και βλέπει την ιστορία του παγκοσμίου Κυπέλλου. Πιστεύει στο κίτρινο χρώμα της. Μόνο το όνομα και το χρώμα, όμως, δεν είναι αρκετό για να κάνουν τους άλλους να πιστέψουν πως είσαι αυτός που έχουν συνηθίσει", έγραψε για τη "σελεσάο".

Όσο για τον Χαβιέ Μασεράνο, που ήταν συγκλονιστικός στον ημιτελικό της Αργεντινής με την Ολλανδία, επεσήμανε: "Οι ομάδες έχουν μερικούς αφανείς ηγέτες, που δεν γίνονται αντιληπτοί στο ευρύ κοινό, αλλά είναι σημαντική προσθήκη στα αποδυτήρια. Ο Μασεράνο είναι ένας από αυτούς και αποτελεί τον τέλειο αποδέκτη ενός συνθήματος στα στάδια που αγωνίζεται η Αργεντινή και είναι το εξής: Pongan huevos, Pongan huevos".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ