2014-07-13 14:07:47
Φωτογραφία για ΤΟΝ... ΕΧΑΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ *ΒΙΝΤΕΟ*
Συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών υπέγραψε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Μάρκεζ Χέινς.

Από το βράδυ του Σαββάτου είχε γίνει γνωστό πως είχαν απομείνει μόνο οι λεπτομέρειες για να οριστικοποιηθεί το deal ανάμεσα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Μάρκεζ Χέινς, όπως σας ενημερώσαμε. Το μεσημέρι της Κυριακής η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, η «ομάδα του λαού» ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο γκαρντ, ο οποίος ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, για τις επόμενες δύο σεζόν. Αυτή μάλιστα είναι και η πρώτη της ενόψει της νέας χρονιάς.

«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Χέινς στην οικογένεια της Μακάμπι. Είναι ένας αθλητικός κόμπο γκαρντ, ένας εξαιρετικός παίκτης που μπορεί να συνεισφέρει και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Θα ταιριάξει πολύ καλά στον χαρακτήρα της ομάδας μας, είναι ένας σκληρός μαχητής που θέλει να κερδίζει», ήταν η τοποθέτηση του νέου τεχνικού του συλλόγου, Γκάι Γκούντες.


Φέτος, ο Αμερικανός με Γεωργιανό διαβατήριο ξεκίνησε στην Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας μόλις 3 πόντους σε 13:28 κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα είχε 4,5 πόντους και 1 ασίστ σε 14,3 ανά αγώνα. Η άτυπη ανταλλαγή του με τον Ντάνιελ Χάκετ όμως άλλαξε πλήρως το σκηνικό.

Όταν μετακόμισε στη Σιένα, ο Χέινς έγινε βασικός και είχε 13,5 πόντους (84% βολές, 40,2% δίποντα, 37,6% τρίποντα), 3,9 ασίστ και 1,9 ριμπάουντ σε 31,9 λεπτά ανά αγώνα, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στους τελικούς, όπου έχασε τον τίτλο σε έβδομο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ