2014-07-13 16:07:03
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ... ΤΣΟΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Την στήριξή του στην εθνική Αργεντινής εξέφρασε μέσω του προσωπικού του προφίλ που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο μέσος του Ολυμπιακού, Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

Στο… πλευρό της Αργεντινής είναι ο Τσόρι, ο οποίος ανάρτησε τη σημαία της «αλμπισελέστε» στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Η πιο… μεγάλη ώρα είναι τώρα. Και για την Αργεντινή, αλλά και για τη Γερμανία. Αμφότερες θέλουν από τη στιγμή που έφτασαν στον… τελικό να πάρουν και την κούπα.

Στο πλευρό της Αργεντινής και της εθνικής του, είναι και ο Τσόρι, ο οποίος από το Ζέεφελντ όπου βρίσκεται για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, έστειλε με αυτόν τον τρόπο την στήριξή του στον Μέσι και την παρέα του.

«Σήμερα είναι η ημέρα που όλοι σκεφτόμαστε από τότε που ήμαστε παιδιά. Από μέσα, δεν μπορείς να χαρείς αυτά τα 90 λεπτά, αλλά από έξω μπορείς να πεις πως χρειάζεται να προσπαθήσεις για πολλά πράγματα και ίσως στο τέλος, σου αξίζει να πανηγυρίσεις. Για ΕΣΑΣ, για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, για τη ΔΟΞΑ, για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, για κάτι το οποίο κανείς ποτέ δεν μπορεί να μας το πάρει. ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΔΟΞΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ. ΠΑΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ», ήταν το μήνυμα του Τσόρι στο facebοok.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ