2014-07-14 00:29:08
Φωτογραφία για ΓΕΜΕΛΟΣ : ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ
Την έκδηλη ικανοποίησή του για τις τρομερές εμφανίσεις και τα επιτεύγματα του Απόστολου Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το οποίο διεξήχθη στο Ντόρτνεχτ, εξέφρασε ο Νίκος Γέμελος.

Ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΚΟΕ, είχε μόνο εγκωμιαστικά σχόλια να κάνει για τον 18χρονο κολυμβητή των ερυθρόλευκων, με αφορμή το ένα χρυσό και τα δύο ασημένια μετάλλια που πανηγύρισε επί ολλανδικού εδάφους:

«Γνωρίζαμε τα προβλήματα της σημερινής ημέρας. Ξέραμε ότι ο Αποστόλης θα κολυμπήσει σε λιγότερο από μία ώρα δύο τελικούς, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές του, οι οποίοι θα ήταν πιο ξεκούραστοι. Όμως εμείς ήρθαμε εδώ για να πάρουμε 3 μετάλλια ανεξαρτήτως χρώματος. Και το πετύχαμε» ήταν η αρχική επισήμανση του Νίκου Γέμελου, για να προσθέσει:

«Και μάλιστα ο αθλητής μου, ο Απόστολος Χρήστου συμμετείχε σε αυτή τη διοργάνωση και έκανε ατομικό ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα. Μη ξεχνάτε ότι στα 50μ ύπτιο πέτυχε και νέο Παγκόσμιο Ρεκόρ, αλλά τον κέρδισε ο Ιταλός που ήταν πιο γρήγορος από τον Αποστόλη».


Σε ερώτηση αν ο Απόστολος Χρήστου μπορεί να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο τα επόμενα χρόνια στον παγκόσμιο Υγρό Στίβο και σε επίπεδο Ανδρών, ο Νίκος Γέμελος τόνισε: «Το πιστεύω. Ο Απόστολος είναι ένα τεράστιο ταλέντο. Είναι ο στόχος ο δικός του και ο δικός μου και μπορεί να κατακτήσει μετάλλιο και στην κατηγορία των Ανδρών.

Πιστεύω ότι μπορεί ο Απόστολος να μείνει στην Ελλάδα, να διαπρέψει εδώ, να πρωταγωνιστήσει, να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ