2014-07-14 19:36:42
Φωτογραφία για Πάτρα: Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό Σινέ Κάστρο έως και τις 30 Ιουλίου 2014
Στο μοναδικό θερινό σινεμά της Πάτρας, το σινέ Κάστρο στο Ρίο, λίγο πιο κάτω από τον σιδηροδρομικό σταθμό, έως και την Τετάρτη 16/7 θα προβάλλεται η αστεία Αμερικανική ταινία «Η ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ» σε σκηνοθεσία του Νικ Κασαβέτης.

ΣΕΝΑΡΙΟ: Μελίσα Στακ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Κάμερον Ντιάζ, Λέσλι Μαν, Κέιτ Άπτον, Νικολάι Κόλστερ-Γουαλντάου, Ντον Τζόνσον

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 109'

Μία δυναμική και φιλόδοξη δικηγόρος σοκάρεται όταν ανακαλύπτει ότι ο γοητευτικός νέος σύντροφός της είναι παντρεμένος και αποφασίζει να τον εκδικηθεί μαζί με την απατημένη σύζυγο, με την οποία σιγά-σιγά, σχεδόν χωρίς να το θέλουν, γίνονται φίλες.Όταν ανακαλύψουν και δεύτερη ερωμένη, τότε το σχέδιο καταστρώνεται: θα τον χτυπήσουν σε όλα τα επίπεδα, προσωπικά και επαγγελματικά, για να τον καταστρέψουν όπως αυτός κατέστρεψε εκείνες.

Θα ακολουθήσει από τις 17 έως και τις 20 Ιουλίου, η ταινία του Ρίντλει Σκοτ «Ο Συνήγορος».


Πρωταγωνιστούν οι: Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάμερον Ντίαζ

Κατηγορία: Θρίλερ

Διάρκεια: 117'

Υπόθεση:

«Αν ως φίλο σου ορίζεις κάποιον που θα πέθαινε για σένα, τότε λυπάμαι αλλά δεν έχεις φίλους!». Αναρωτιέσαι ποιος να είναι ο λόγος που μπλέκουν οι Μάικλ Φασμπέντερ, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μπράντ Πιτ, Πενέλοπε Κρουζ και Κάμερον Ντίαζ σε μια εκρηκτική ιστορία παρανομίας και ναρκωτικών;

Ένας από τους πιο σημαντικούς σκηνοθέτες όλων των εποχών, ο Ρίντλει Σκότ ενώνει τις δυνάμεις του με τον βραβευμένο με Πούλιτζερ, συγγραφέα Κόρμαν ΜακΚάρθι (“Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους”) και χρησιμοποιεί ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου κινηματογράφου, με σκοπό να στήσει ένα παθιασμένο κινηματογραφικό θρίλερ γεμάτο ένταση και αλλόκοτα εφιαλτικό χιούμορ.

Aπό 21/7 έως και 23/7, «12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΟΣ»

Σκηνοθεσία: Στιβ ΜακΚουίν

Πρωταγωνιστούν οι: Τσιούτελ Έτζιοφορ, Μπραντ Πιτ, Μάικλ Φασμπίντερ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Πολ Ντάνο, Σάρα Πόλσον και η Λουπίτα Νιόγκο που τιμήθηκε με το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου.

Κατηγορία: Βιογραφικό

Διάρκεια: 134'

Υπόθεση

Η νέα ταινία του Στιβ ΜακΚουίν, σκηνοθέτη των ταινιών “Shame” και “Hunger” βασίζεται στην αυτοβιογραφία που έγραψε ο Σόλομον Νόρθαπ το 1853.

Ένας ελεύθερος μαύρος, ζούσε στη Νέα Υόρκη μέχρι τη στιγμή που ξαφνικά απήχθη και πουλήθηκε ως σκλάβος. Ο Σόλομον που βρέθηκε αντιμέτωπος με την σκληρότητα αλλά ταυτόχρονα και την καλοσύνη του ιδιοκτήτη του, αγωνίστηκε για να παραμείνει ζωντανός και να διατηρήσει όση αξιοπρέπειά του είχε μείνει. Δώδεκα ολόκληρα χρόνια θα ζήσει αυτό το Γολγοθά, κατά τη διάρκεια των οποίων είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν Καναδό, που θα του αλλάξει τη ζωή μια για πάντα.

Η ταινία κέρδισε φέτος το Όσκαρ καλύτερης ταινίας.

Aπό τις 24/7 έως και τις 30/7

«ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ»

Σκηνοθεσία: Φιλίπ Ντε Σοβερόν

Πρωταγωνιστούν: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Άρι Αμπιτάν, Μέντι Σαντούν, Φρεντερίκ Σο, Ελοντί Φοντάν.

Κατηγορία: Κωμωδία

Διάρκεια: 97'

Σύμφωνα με την υπόθεση της αστείας αυτής Γαλλικής ταινίας, η Μαρί και ο Κλοντ Βερνέιγ, είναι ένα παραδοσιακό ζευγάρι της μεσοαστικής Γαλλικής κοινωνίας, και έχουν τέσσερις υπέροχες κόρες. Οι τρεις από αυτές, η Ιζαμπέλ, η Οντίλ και η Σεγκολέν, έχουν παντρευτεί ξένους γαμπρούς. Όταν η τέταρτη, η Λορ, τους ανακοινώνει ότι θα παντρευτεί τον Σάρλ, οι γονείς της είναι τρισευτυχισμένοι! Ένας γαλλικός παραδοσιακός γάμος επιτέλους! Η Λορ όμως έχει παραλείψει μία σημαντική λεπτομέρεια… ο Σάρλ είναι από την Αφρική. Ξεκαρδιστικές σκηνές με τη Μαρί να έχει πέσει σε κατάθλιψη και τον Κλοντ να προσπαθεί να σαμποτάρει το γάμο.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ, τηλ. 2610994765

Ώρες έναρξης, 22:00 και την Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 22:30.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ