2014-07-15 08:32:56
Φωτογραφία για ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ή ΜΕΝΕΙ ΩΣ... 7ος ΞΕΝΟΣ Ο ΣΙΜΟΝΣ ΣΗΜΕΡΑ;
Ο Σέντρικ Σίμονς θα μάθει σήμερα αν θα μείνει μόνο για την Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό ή αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ και ο Ματ Λοτζέσκι, όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσουν κανονικά στον Ολυμπιακό οπότε σήμερα μένει να γίνει γνωστό αν θα χρησιμοποιήσει ο Ολυμπιακός τον όρο που έχει στο σύμβολαιο με τον Σέντρικ Σίμονς και τον αφήσει ελεύθερο.

Στο Λιμάνι σκέφτονται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να κρατήσουν τον Σίμονς ώστε να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα, αλλά οι πιθανότητες είναι... μοιρασμένες. Αυτήν την στιγμή στην ομάδα υπάρχουν στη θέση του σέντερ οι Μπράιαν Ντάνστον, Οθέλο Χάντερ και Βασίλης Καββαδάς. Στο απευκταίο σενάριο κάποιου τραυματισμού ο Ολυμπιακός θα μείνει μόνο με δύο σέντερ και θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει στις ευρωπαίκές του κυρίως υποχρεώσεις.

Όπως και να έχει η εξέλιξη της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια του Ολυμπιακού και όχι του παίκτη αφού ο σχετικός όρος αναφέρεται μονομερώς στους ερυθρόλευκους.

Επίσης θα ξεκαθαρίσει αυτό για το οποίο σας ενημερώσαμε χθες, Υπάρχει το ενδεχόμενο δηλαδή να είναι ο Πέτγουεϊ 7ος ξένος και ν'απκτηθεί ξ'ενος παίκτης για τη θέση "4", οπότε ο Σίμονς θα πρέπει εντός της ημέρας ν'αποτελέσει παρελθόν. (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ