2014-07-15 10:50:42
Φωτογραφία για Ξαφνική αποχώρηση: Οι πραγματικοί λόγοι για το επαγγελματικό διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα
Το καλοκαίρι φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή του Γιώργου Λιάγκα για να τελειώνει τις συνεργασίες του και να ετοιμάζει ύστερα από ώριμη σκέψη τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Έτσι, μετά την περσινή αποχώρησή του από το Μεγάλο Κανάλι και την ένταξή του στο δυναμικό του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο παρουσιαστής ξαναχτυπά την ίδια ακριβώς περίοδο, τελειώνοντας ξαφνικά την μακροχρόνια και άκρως επιτυχημένη συνεργασία του με τον Real Group.

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει πως ο ίδιος δεν ανήκει πια στον ραδιοφωνικό σταθμό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία του εκπομπή και στο τέλος της αποχαιρέτησε τους ακροατές που σταθερά τον άκουγαν, τα τελευταία έξι χρόνια, δηλώνοντας πως όλα είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή κλείνει.

Το ίδιο όμως θα συμβεί και με το editorial του στην εφημερίδα, το οποίο θα συνεχίζει να γράφει μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση. Αυτό αναμένεται να γίνει σε πολύ γνωστή εκπομπή τις επόμενες ημέρες… Σύμφωνα με πληροφορίες όμως το πρόγραμμά του είναι πάρα πολύ πιεσμένο, λόγω των αυξημένων πια υποχρεώσεών του μετά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Έτσι λοιπόν στο εξής θα δώσει όλη την προσοχή του στα τηλεοπτικά του projects και θα αφοσιωθεί στην οικογένειά του.

Οι λόγοι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com δεν έχουν καμία σχέση με οικονομικές διαφορές, όπως γράφτηκε, απλά, ο δημοσιογράφος θέλει να αφοσιωθεί στην εκπομπή του στην τηλεόραση, αλλά και στην ανάπτυξη του σάιτ που διατηρεί με την Φαίη Σκορδά.

Πηγή: peoplegreece
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ