2014-07-15 13:23:13
Φωτογραφία για ΜΠΗΚΑΝ ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΑΜΠΑΡΕ
Οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Σαμπού Γιαταμπαρέ επανήλθαν στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού το πρωί της Τρίτης.

Οι δυο παίκτες μετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα των ερυθρόλευκων, γεγονός που σίγουρα είναι ευχάριστο για το τεχνικό επιτελείο καθώς αμφότεροι είχαν προβλήματα.

Από εκεί και πέρα επειδή ο Μίτσελ έχει βάλει δύο προπονήσεις για σήμερα, ουσιαστικά ενσωμάτωσε τη δεύτερη προπόνηση στην πρώτη. Η συνολική διάρκειά της ήταν πάνω από μία ώρα. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν και ενδυνάμωση και τις απαιτούμενες αερόβιες ασκήσεις αλλά και τρέξιμο για αρκετή ώρα. Απλώς το πολύ τρέξιμο για τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν ήταν στην αρχή της προπόνησης αλλά στην συνέχεια.

Ως προς τα γκρούπ δυναμικότητας στο πρώτο ήταν οι Παπάζογλου, Μπουχαλάκης, Βέργος, Διαμαντάκος και Σαλιάκας και στο δεύτερο οι Σιόβας, Ντοσεβί, Κολοβός, Λυκογιάννης, Γκαζαριάν και Αυλωνίτης. Στο τρίτο βρέθηκαν οι Αμπιντάλ, Αβραάμ, Σαλίνο, Μπονγκ, Βατουσιάδης, Φουστέρ, Γιαταμπαρέ και Ομάρ Ελαμπντελαουί. Το τέταρτο απαρτιζόταν από τους Τσόρι, Σαβιόλα, Κασάμι, Κάταϊ, Μαζουάκου, Βλαχοδήμο και Βούρο.

Τέλος οι τερματοφύλακες εκτός από τις ασκήσεις που έκαναν στα βάρη δούλεψαν και πάνω στις εξόδους με χαρακτηριστικά άλματα προς τα εμπρός.

Ο Μίτσελ από μέρους για ακόμα μία προπόνηση τα είπε και με τον Πιέρ Ισά και με τους συνεργάτες του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ