2014-07-15 18:00:06
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ JRTS SPORT (HJSBA) | AKROPOLIS JET RAID 2014
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Πανελλήνιος Όμιλος Jet Sport (HJSBA) διογράνωσε με εξαιρετική επιτυχία την διοργάνωση του Διεθνή αγώνα Akropolis Jet Raid 2014 που διεξήχθη στην Νότιο Πελοπόννησο με επίκεντρο την Καλαμάτα. Αναβάτες και ομάδες έστησαν τον εξοπλισμό τους στο Λιμάνι της Καλαμάτας και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα εξωτικά αγωνιστικά τους jet ski από τις 9 έως τις 14 Ιουνίου.

Οι οδηγοί εξερεύνησαν όχι μόνο την Νότιο Πελοπόννησο αλλά θαύμασαν την άγρια ακτογραμμή της Μεσσηνίας φθάνοντας μέχρι το Γύθειο και την τροπική Ελαφόνησο έως και τα γραφικά Κύθηρα. Πάνω από 1155χλμ. κάλυψαν οι ξένοι και οι Έλληνες αναβάτες μέσα σε πέντε ημέρες. Πέρα από τις αποστάσεις που διάνυσαν επιπλέον αγωνίστηκαν σε αγώνες τύπου Oval και Close course. Μεταξύ άλλων διοργανώθηκαν φαντασμαγορικά σόου Flyboard στην πισίνα του ξενοδοχείου Elite και στο Λιμάνι της Καλαμάτας από τον εκπαιδευτή της Flyboard Hellas, David De Palma και την Petra Wijnker της Flyboard Cyprus. Επιπλέον, διεξήχθη η παγκόσμια παρουσίαση του Force KS-3 ενός όρθιου jet ski ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών που έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως «δημοτικό σχολείο» για την εκπαίδευση νέων αναβατών σε όλο τον κόσμο.


Η επίσημη Συνέντευξη Τύπου για τον διεθνή αγώνα Akropolis Jet Raid 2014 πραγματοποιήθηκε στο σκάφος Rota II, του Πάνου Γεωργακόπουλου το μεσημέρι της Δευτέρας, 9 Ιουνίου, ημέρα του Τεχνικού Ελέγχου του αγώνα. Το παρόν έδωσαν η Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελλοπονήσου κ. Ντίνα Νικολάκου (Αντιπεριφερειάρχης), ο Διευθυντής του Jet Raid Greece Μάνος Πανούσης, ο αλυτάρχης του αγώνα Bruno Casa, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ομίλου Jet Sport και πολυπρωταθλητής Ελλάδος Άκης Μαλούχος και ο κ. Αδαμόπουλος Γιάννης, πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού, εκπρόσωπος από το Δήμο Καλαμάτας.

Μεταξύ άλλων δηλώθηκαν τα εξής:α) ότι η φετινή προσπάθεια στήριξης του αγώνα είναι απλά η αρχή μιας συνεργασίας που θα χτίσουν όλοι οι φορείς για το μέλλον ώστε να γίνει γνωστή η Καλαμάτα σε όλο τουν κόσμο, β)Η Περιφέρεια της Πελλοπονήσου στηρίζει –οικονομικά- τον συγκεκριμένο αγώνα. Την Συνέντευξη Τύπου ολοκλήρωσε ο ντόπιος –Καλαματιανός αναβάτης- Νίκος Τομαράς που συμμετάσχει για πρώτη φορά στον αγώνα και είναι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’αυτό.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ